Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Viešbučio Renovacija

Renovated Fisherman's House

Viešbučio Renovacija „SIXX“ viešbutis yra Hayago įlankos Houhai kaime, Sanijoje. Kinijos pietų jūra yra 10 metrų atstumu priešais viešbutį, o Houhai yra gerai žinomas kaip banglentininkų rojus Kinijoje. Originalų trijų aukštų pastatą, kuris daugelį metų tarnavo vietinei žvejų šeimai, architektas pertvarkė į banglenčių temomis kurortinį viešbutį, sustiprindamas seną struktūrą ir atnaujindamas erdvę viduje.

Savaitgalio Rezidencija

Cliff House

Savaitgalio Rezidencija Tai yra žvejybos kabina su vaizdu į kalnus ant Dangaus upės kranto (japoniškai „Tenkawa“). Pagaminta iš gelžbetonio, formos yra paprastas, šešių metrų ilgio vamzdis. Vamzdžio kelkraščio galas yra atsveriamas ir tvirtinamas giliai žemėje, kad jis ištiestų horizontaliai nuo kranto ir pakabintų virš vandens. Dizainas yra paprastas, interjeras yra erdvus, o upės pakrantė yra atvira dangus, kalnai ir upė. Pastatytas žemiau kelio lygio, iš kelio pusės matomas tik kabinos stogas, todėl konstrukcija neužstoja vaizdo.

Bibliotekos Interjero Dizainas

Veranda on a Roof

Bibliotekos Interjero Dizainas Kalpak Shah iš „Studio Course“ pertvarkė viršutinį mansarda buto lygį Pune, vakarų Indijoje, sukurdamas vidaus ir lauko kambarių, esančių ant stogo esančio sodo, derinį. Vietos studija, kuri taip pat įsikūrusi Punoje, siekė, kad namo nenaudojamas viršutinis aukštas būtų paverstas plotu, panašiu į tradicinių Indijos namų verandą.

Viešbutis

Shang Ju

Viešbutis Atsižvelgiant į gamtos ir žmonijos grožį, „City Resort Hotel“ apibrėžimą, akivaizdu, kad jis skiriasi nuo vietinių viešbučių. Derindami su vietos kultūra ir gyvenimo įpročiais, pridėkite eleganciją ir rimas svečių kambariuose ir suteikite kitokios gyvenimo patirties. Atsipalaidavęs ir griežtas atostogų darbas, kupinas elegancijos, švaraus ir minkšto gyvenimo. Atskleiskite protą slepiančią būseną ir leiskite svečiams vaikščioti miesto ramybe.

Svečių Namų Interjero Dizainas

The MeetNi

Svečių Namų Interjero Dizainas Kalbant apie dizaino elementus, jis nėra skirtas būti sudėtingas ar minimalistinis. Kaip pagrindą reikia naudoti paprastas kinietiškas spalvas, tačiau tekstūrai naudojami dažai palieka tuščią vietą, kuri formuoja rytietišką meninę koncepciją, atitinkančią šiuolaikinę estetiką. Šiuolaikiški humanistiniai namų baldai ir tradicinės dekoracijos su istorinėmis istorijomis atrodo kaip senoviniai ir modernūs dialogai, sklindantys erdvėje, turintys laisvalaikio senovinį žavesį.