Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Salė

Origami Ark

Salė „Origami Ark“ arba „Sun Show“ odos paviljonas yra „Sansho“ odos gaminių salonas Himeji mieste, Japonijoje. Iššūkis buvo sukurti erdvę, kurioje būtų galima parodyti daugiau nei 3000 gaminių labai santūrioje vietoje, ir priversti klientą apsilankyti parodų salėje suprasti didžiulę gaminių įvairovę. Origami arka naudoja 83 mažus 1,5x1,5x2 m3 vienetus, sujungtus netaisyklingai, kad sukurtų didelį trijų matmenų labirintą ir lankytojui suteiktų panašių galimybių, kaip tyrinėjant džiunglių sporto salę.

Biurų Pastatas

The PolyCuboid

Biurų Pastatas „PolyCuboid“ yra naujas TIA, bendrovės, teikiančios draudimo paslaugas, būstinė. Pirmąjį aukštą suformavo aikštelės ribos ir 700 mm skersmens vandens vamzdis, kertantis teritoriją po žeme, ribojantis pamato plotą. Metalinė struktūra ištirpsta įvairiuose kompozicijos blokuose. Stulpai ir sijos dingsta iš kosmoso sintaksės, sukurdami objekto įspūdį, tuo pačiu panaikindami pastato įspūdį. Tūrinis dizainas įkvėptas TIA logotipo, pavertus patį pastatą įmonės simboliu.

Mokykla

Kawaii : Cute

Mokykla Kaimyninių mergaičių vidurinių mokyklų apsuptyje įsikūrusi ši „Toshin“ palydovinė parengiamoji mokykla pasinaudoja savo strategine vieta judrioje prekybos gatvėje, norėdama parodyti unikalų edukacinį dizainą. Atitikimas sunkių studijų patogumui ir rami atmosfera linksmybėms skatina dizainerio moteriškumą ir siūlo alternatyvią abstrakčios „Kawaii“ koncepcijos, kurią dažniausiai naudoja moksleivės, medžiagą. Šios mokyklos kekių ir klasių kambariai yra aštuonkampio stogo formos stogo formos, kaip parodyta vaikų paveikslėlių knygoje.

Urologijos Klinika

The Panelarium

Urologijos Klinika „Panlarium“ yra nauja gydytojo Matsubara klinikos erdvė, viena iš nedaugelio chirurgų, sertifikuotų operuoti „da Vinci“ robotų chirurgijos sistemas. Dizainas buvo įkvėptas iš skaitmeninio pasaulio. Dvejetainiai sistemos komponentai 0 ir 1 buvo interpoliuoti baltojoje erdvėje ir sudaryti iš sienų ir lubų išsikišusių plokščių. Grindys taip pat grindžiamos tuo pačiu dizaino aspektu. Plokštės, nors ir atsitiktinės išvaizdos, yra funkcionalios, jos tampa ženklais, suolais, prekystaliais, knygų lentynomis ir net durų rankenomis, o svarbiausia - akių židiniais, užtikrinančiais minimalų pacientų privatumą.

„Udon“ Restoranas Ir Parduotuvė

Inami Koro

„Udon“ Restoranas Ir Parduotuvė Kaip architektūra gali atspindėti kulinarinę koncepciją? Medienos kraštas yra bandymas atsakyti į šį klausimą. Inami Koro išrado tradicinį japonų patiekalą „Udon“, išlaikydamas įprastus ruošimo būdus. Naujasis pastatas atspindi jų požiūrį, peržiūrint tradicines japonų medines konstrukcijas. Buvo supaprastintos visos kontūro linijos, išreiškiančios pastato formą. Tai apima stiklo rėmą, paslėptą plonų medinių stulpų viduje, stogo ir lubų pokrypį, o vertikalių sienų kraštus išreiškia viena linija.

Vaistinė

The Cutting Edge

Vaistinė „Cut Edge“ yra vaistinė, susijusi su kaimyninėje Daiichi bendrojoje ligoninėje Himeji mieste, Japonijoje. Tokio tipo vaistinėse klientas neturi tiesioginės prieigos prie produktų kaip mažmeninės prekybos vaistinėse; jo vaistus kieme paruoš vaistininkas, pateikęs gydytojo receptą. Šis naujas pastatas buvo skirtas skatinti ligoninės įvaizdį, pateikiant aukštųjų technologijų ryškų vaizdą pagal pažangiausias medicinos technologijas. Tai sukuria baltą minimalistinę, tačiau visiškai funkcionalią erdvę.