Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pagrindinė Buveinė

Nippo Junction

Pagrindinė Buveinė „Nippo“ pagrindinė buveinė yra pastatyta ant daugiasluoksnės miesto infrastruktūros, greitkelio ir parko sankirtos. „Nippo“ yra pirmaujanti kelių tiesimo įmonė. Jie apibūdina Michi, kuris japonų kalba reiškia „gatvė“, kaip savo dizaino koncepcijos pagrindą kaip „tai, kas jungia įvairius komponentus“. Michi susieja pastatą su miesto kontekstu ir taip pat sujungia atskiras darbo erdves. Michi buvo patobulintas, kad užmegztų kūrybinius ryšius ir suprastų „Junction Place“ unikalią darbo vietą, kurią galima rasti tik čia, Nippo.

Privatus Namas

Bbq Area

Privatus Namas „Grilis lauke“ projektas yra erdvė, leidžianti virti lauke ir vėl suvienyti šeimą. Čilėje kepsninės plotas paprastai yra atokiau nuo namo, tačiau šiame projekte tai yra namo dalis, jungianti jį su sodu, naudojant didelius šviečiančius sulankstomus langus, leidžiančius sodo erdvės stebuklui įsilieti į namą. Keturias erdves, gamtą, baseiną, valgomąjį ir maisto gaminimą, sujungia unikalus dizainas.

Fasado Architektūros Dizainas

Cecilip

Fasado Architektūros Dizainas „Cecilip“ voko dizainą atitinka horizontalių elementų superpozicija, leidžianti pasiekti organinę formą, išskiriančią pastato tūrį. Kiekvienas modulis sudarytas iš linijų atkarpų, pažymėtų formuojamo kreivio spinduliu. Gabaluose buvo naudojami stačiakampiai sidabro anoduoto aliuminio profiliai, 10 cm pločio ir 2 mm storio, ir sudėti ant kompozicinės aliuminio plokštės. Surinkus modulį, priekinė dalis buvo padengta 22 dydžio nerūdijančio plieno.

Parduotuvė

Ilumel

Parduotuvė Po beveik keturių dešimtmečių istorijos „Ilumel“ parduotuvė yra viena didžiausių ir prestižiškiausių firmų Dominikos Respublikoje baldų, apšvietimo ir dekoravimo rinkoje. Naujausia intervencija reaguoja į poreikį išplėsti parodų zonas ir apibrėžti švaresnį ir labiau artikuliuotą kelią, leidžiantį įvertinti turimų kolekcijų įvairovę.

Viešbučio Renovacija

Renovated Fisherman's House

Viešbučio Renovacija „SIXX“ viešbutis yra Hayago įlankos Houhai kaime, Sanijoje. Kinijos pietų jūra yra 10 metrų atstumu priešais viešbutį, o Houhai yra gerai žinomas kaip banglentininkų rojus Kinijoje. Originalų trijų aukštų pastatą, kuris daugelį metų tarnavo vietinei žvejų šeimai, architektas pertvarkė į banglenčių temomis kurortinį viešbutį, sustiprindamas seną struktūrą ir atnaujindamas erdvę viduje.