Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Įvykio Aktyvinimas

The Jewel

Įvykio Aktyvinimas 3D juvelyrinių dirbinių dėžutė buvo interaktyvi mažmeninės prekybos erdvė, kuri pakvietė visuomenę naudoti naujausias 3D spausdinimo technologijas kuriant savo papuošalus. Mes buvome pakviesti suaktyvinti erdvę ir akimirksniu pagalvojome - kaip papuošalų dėžutė gali būti pilna, be joje esančio gražaus papuošalo? Rezultatas buvo šiuolaikiška skulptūra, gavusi spalvų prizmę, atspindinčią atspindinčios šviesos, spalvos ir šešėlio grožį.

Autonominis Mobilusis Robotas

Pharmy

Autonominis Mobilusis Robotas Autonominis navigacinis robotas ligoninės logistikai. Tai produktų ir paslaugų sistema, skirta saugiai ir efektyviai pristatyti, sumažinant sveikatos priežiūros specialistų tikimybę susirgti, sulaikant pandemines ligas tarp ligoninės personalo ir pacientų (COVID-19 arba H1N1). Dizainas padeda tvarkyti ligoninių atvežimus lengvai pasiekiant ir saugant, naudojant nesudėtingą vartotojo sąveiką, naudojant draugišką technologiją. Robotikos vienetai turi galimybę savarankiškai judėti į vidaus aplinką ir turi sinchronizuotą srautą su panašiais vienetais, geba robotizuoti komandos bendradarbiavimą.

Intelektualusis Aromato Difuzorius

Theunique

Intelektualusis Aromato Difuzorius Agarwood yra retas ir brangus. Jo aromatą galima gauti tik deginant ar ekstrahuojant, jį naudoti patalpose ir suteikti tik nedaugeliui vartotojų. Norint panaikinti šiuos apribojimus, po trejų metų pastangų, naudojant daugiau nei 60 dizainų, 10 prototipų ir 200 eksperimentų, sukurtas sumanus aromato difuzorius ir natūralios rankų darbo agarmedžio tabletės. Tai parodo naują galimą verslo modelį ir naudojamą kontekstą agaro medienos pramonei. Naudotojai gali tiesiog įterpti difuzorių į automobilio vidų, lengvai pritaikyti laiką, tankį ir aromato įvairovę ir mėgautis svaiginančia aromaterapija, kur tik bevažiuotumėte ir važiuodami.

Automatinė Sulčiaspaudė

Toromac

Automatinė Sulčiaspaudė „Toromac“ yra specialiai sukurtas dėl savo galingos išvaizdos, kad būtų naujas būdas vartoti šviežiai spaustas apelsinų sultis. Sukurtas maksimaliai išgauti sultis, jis skirtas restoranams, kavinėms ir prekybos centrams, o jo išskirtinis dizainas suteikia draugišką patirtį teikiant skonį, sveikatą ir higieną. Jis turi novatorišką sistemą, kuri vaisius pjauna vertikaliai, o sukamu slėgiu išspaudžia puseles. Tai reiškia, kad maksimalus našumas pasiekiamas nespaudžiant ir neliečiant apvalkalo.

Transformuojančios Padangos

T Razr

Transformuojančios Padangos Artimiausiu metu sparčiai auga elektrinio transporto plėtra. Būdamas automobilių detalių gamintojas, „Maxxis“ nuolat galvoja, kaip suprojektuoti įmanomą intelektualiąją sistemą, kuri galėtų dalyvauti šioje tendencijoje ir netgi padėti ją paspartinti. „T Razr“ yra protinga padanga, sukurta pagal poreikį. Jo įmontuoti jutikliai aktyviai nustato skirtingas važiavimo sąlygas ir perduoda aktyvius signalus padangai transformuoti. Padidinti protektoriai ištiesia ir keičia kontaktinę sritį reaguodami į signalą, todėl pagerina sukibimą.

Prabangus Hibridinis Pianinas

Exxeo

Prabangus Hibridinis Pianinas EXXEO yra elegantiškas hibridinis pianinas, skirtas šiuolaikinėms erdvėms. Tai unikali forma įkūnija trijų matmenų garso bangų susiliejimą. Klientai gali visiškai pritaikyti savo pianiną, kad jis derėtų su jo aplinka kaip dekoratyvinio meno kūrinys. Šis aukštųjų technologijų fortepijonas pagamintas iš egzotiškų medžiagų, tokių kaip anglies pluoštas, aukščiausios kokybės automobilinės odos ir kosmoso klasės aliuminis. Patobulinta garso plokštės garsiakalbių sistema; atkuria didelį dinamišką didžiųjų pianinų diapazoną per 200 vatų, 9 garsiakalbių garso sistemą. Tai skirta įmontuota baterija suteikia galimybę fortepijonui vienu įkrovimu atlikti iki 20 valandų.