Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Namas

Santos

Namas Naudodamas medieną kaip pagrindinį konstruktyvų elementą, namas savo ruožtu išstumia du lygius ir sukuria įstiklintą stogą, kuris integruosis į aplinką ir leis patekti natūraliai šviesai. Dvigubo aukščio erdvė parodo tą santykį tarp pirmo aukšto, viršutinio aukšto ir kraštovaizdžio. Virš stoglangio skrenda metalinis stogas, apsaugantis jį nuo vakarinės saulės spindulių ir oficialiai atkuriantis tūrį, įrėminantis natūralios aplinkos viziją. Programa išdėstyta nustatant viešojo naudojimo paskirtis pirmame aukšte ir privačias paskirtis viršutiniame aukšte.

Projekto pavadinimas : Santos, Dizainerių vardas : Fernando Abelleyro, Kliento vardas : Fernando Abelleyro, architect.

Santos Namas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.