Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Daugiafunkcis Nešiojamasis Prietaisas

Along with

Daugiafunkcis Nešiojamasis Prietaisas Projektas suteikia nešiojamą gyvenimo patirtį lauko miniai, kuri daugiausia suskirstyta į dvi dalis: pagrindinį korpusą ir modulius, kuriuos galima pakeisti. Pagrindiniame korpuse yra įkrovimo, dantų šepetėlio ir skutimosi funkcijos. Įranga apima dantų šepetėlį ir skutimosi galvutę. Produkto įkvėpimas kilo iš žmonių, kurie mėgsta keliauti ir yra susikrovę ar pametę savo lagaminus, todėl nešiojama, universali pakuotė tapo tuo, kad produktas pozicionuoja. Dabar daug žmonių mėgsta keliauti, todėl nešiojamaisiais produktais tampa pasirinkimas. Šis produktas atitinka rinkos paklausą.

Projekto pavadinimas : Along with, Dizainerių vardas : Fangui Zeng, Kliento vardas : National Taipei University of Technology.

Along with Daugiafunkcis Nešiojamasis Prietaisas

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.