Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Popieriaus Smulkintuvas

HandiShred

Popieriaus Smulkintuvas „HandiShred“ yra nešiojamasis rankinis popieriaus smulkintuvas, kuriam nereikia išorinio maitinimo šaltinio. Jis yra suprojektuotas mažas ir tvarkingai, todėl galite jį pastatyti ant savo stalo, stalčiaus ar portfelio, prie kurio galite lengvai pasiekti ir susmulkinti savo svarbų dokumentą bet kur ir bet kada. Šis patogus smulkintuvas puikiai tinka susmulkinti bet kokius dokumentus ar kvitus, kad būtų užtikrinta, jog privati, konfidenciali ir bet kokia asmeninė informacija visada būtų saugi.

Projekto pavadinimas : HandiShred, Dizainerių vardas : Yen Lau, Kliento vardas : Inform Designs Ltd..

HandiShred Popieriaus Smulkintuvas

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.