Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Krautuvo Operatoriaus Treniruoklis

Forklift simulator

Krautuvo Operatoriaus Treniruoklis „Sheremetyevo-Cargo“ krautuvo operatoriaus treniruoklis yra speciali mašina, skirta krautuvo vairuotojų mokymui ir kvalifikacijos tikrinimui. Tai yra kabina su valdymo sistema, sėdimoji vieta ir sulankstomas panoraminis ekranas. Pagrindinė treniruoklio kūno medžiaga yra metalas; taip pat yra plastikinių elementų ir ergonominių perdangų, pagamintų iš vientisos poliuretano putų.

Projekto pavadinimas : Forklift simulator, Dizainerių vardas : Anna Kholomkina, Kliento vardas : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Krautuvo Operatoriaus Treniruoklis

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.