Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vaistinė

The Cutting Edge

Vaistinė „Cut Edge“ yra vaistinė, susijusi su kaimyninėje Daiichi bendrojoje ligoninėje Himeji mieste, Japonijoje. Tokio tipo vaistinėse klientas neturi tiesioginės prieigos prie produktų kaip mažmeninės prekybos vaistinėse; jo vaistus kieme paruoš vaistininkas, pateikęs gydytojo receptą. Šis naujas pastatas buvo skirtas skatinti ligoninės įvaizdį, pateikiant aukštųjų technologijų ryškų vaizdą pagal pažangiausias medicinos technologijas. Tai sukuria baltą minimalistinę, tačiau visiškai funkcionalią erdvę.

Projekto pavadinimas : The Cutting Edge, Dizainerių vardas : Tetsuya Matsumoto, Kliento vardas : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Vaistinė

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.