Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gesintuvas Ir Evakuavimo Plaktukas

FZ

Gesintuvas Ir Evakuavimo Plaktukas Transporto priemonių saugos įranga yra būtina. Gesintuvai ir saugos plaktukai, sujungti du, gali pagerinti personalo pabėgimo efektyvumą įvykus autoavarijai. Automobilio vieta yra ribota, todėl šis prietaisas yra sukurtas pakankamai mažas. Jis gali būti dedamas bet kurioje asmeninio automobilio vietoje. Tradiciniai transporto priemonių gesintuvai yra vienkartiniai, ir ši konstrukcija gali lengvai pakeisti įdėklą. Tai patogesnis sukibimas, juo lengva naudotis.

Projekto pavadinimas : FZ, Dizainerių vardas : Tongxin Zhang, Kliento vardas : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Gesintuvas Ir Evakuavimo Plaktukas

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.