Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Dėl monotoniško gyvenimo būdo ir darnaus sąveikos su Gamta stokos žmogus gyvena nuolatinio lūžio ir vidinio nepasitenkinimo būsenoje, o tai neleidžia jam pilnai mėgautis gyvenimu. Tai gali būti ištaisyta plečiant suvokimo ribas ir įgyjant naujos žmogaus ir gamtos sąveikos patirties. Kodėl paukščiai? Jų dainavimas teigiamai veikia žmogaus psichinę sveikatą, taip pat paukščiai saugo aplinką nuo vabzdžių kenkėjų. Projektas „Domik Ptashki“ yra galimybė sukurti naudingą kaimynystę ir išbandyti ornitologo vaidmenį stebint ir rūpinantis paukščiais.

Projekto pavadinimas : Domik Ptashki, Dizainerių vardas : Igor Dydykin, Kliento vardas : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Birdhouse

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.