Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kilimėlis

feltstone rug

Kilimėlis Veltinio akmens kilimėlis suteikia optinę tikrų akmenų iliuziją. Skirtingos rūšies vilna papildo kilimėlio išvaizdą. Akmenys skiriasi vienas nuo kito dydžiu, spalva ir aukštu - paviršius atrodo kaip gamtoje. Kai kurie iš jų turi samanų efektą. Kiekvienas akmenukas turi putplasčio šerdį, apgaubtą 100% vilnos. Remiantis šia minkšta šerdimi, kiekviena uoliena susispaudžia. Kilimėlio pagrindas yra skaidrus kilimėlis. Akmenys siuvami kartu ir su kilimėliu.

Modulinė Sofa

Laguna

Modulinė Sofa „Laguna“ dizainerio sėdimos vietos yra plati šiuolaikiška modulinių sofų ir suoliukų kolekcija. Italų architektės Jelena Trevisan suprojektuotas, atsižvelgiant į korporatyvines sėdimas vietas. Tai yra tinkamas sprendimas didelėms ar mažoms priėmimo zonoms ir proveržio erdvėms. Lenkti, apskriti ir tiesūs sofų moduliai su rankomis ir be jų - visi kartu sujungs suderintus kavos staliukus, kad sukurtų keletą interjero dizaino schemų.

Maišytuvas

Moon

Maišytuvas Šį maišytuvo organinį vaizdą ir kreivių tęstinumą įkvėpė pusmėnulio mėnulio fazė. „Moon“ vonios maišytuvas unikalų pavidalą sujungia tiek kūną, tiek rankeną. Iš maišytuvo dugno į išėjimo snapelį iškyla apskritas skerspjūvis, sukuriantis Mėnulio maišytuvo profilį. Švarus įpjovimas atskiria kūną nuo rankenos, išlaikant kompaktišką tūrį.

Lempa

Jal

Lempa „Just Another“ lemputė „Jal“ remiasi trim pagrindiniais principais: paprastumu, kokybe ir grynumu. Tai susiję su dizaino paprastumu, medžiagų kokybe ir produkto paskirties grynumu. Tai buvo laikoma pagrindine, bet vienodai reikšminga ir stiklui, ir šviesai. Dėl to Jal gali būti naudojamas įvairiais būdais, formatais ir kontekstais.

Pagalbos Robotas

Spoutnic

Pagalbos Robotas „Spoutnic“ yra atraminis robotas, skirtas auklėti vištas, gulinčias jų lizdų dėžėse. Vištos atsikelia artėdamos ir grįžta į lizdą. Paprastai selekcininkas kas valandą ar net pusvalandį turi eiti aplink visus savo pastatus kiaušinių dėjimo piko metu, kad vištos nepatektų kiaušinių ant žemės. Mažas autonominis „Spoutnic“ robotas lengvai praeina po tiekimo grandines ir gali cirkuliuoti visuose pastatuose. Jo baterija laiko dieną ir perkraunama per vieną naktį. Tai išlaisvina selekcininkus nuo varginančių ir ilgų užduočių, todėl gaunamas geresnis derlius ir ribojamas pašalintų kiaušinių skaičius.

Daugiafunkcinė Gitara

Black Hole

Daugiafunkcinė Gitara Juodoji skylė yra daugiafunkcinė gitara, pagrįsta kietojo roko ir metalo muzikos stiliais. Kūno forma gitaristams suteikia jaukumo. Fretboard'e įrengtas skystųjų kristalų ekranas, skirtas sukurti vaizdinius efektus ir mokymosi programas. Brailio rašto ženklai už gitaros kaklo gali padėti neregiams ar silpnaregiams groti gitara.