Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Privati Gyvenamoji Vieta

City Point

Privati Gyvenamoji Vieta Dizainerė ieškojo įkvėpimo iš miesto kraštovaizdžio. Taigi džiovos miesto erdvės peizažas buvo „išplėstas“ iki gyvenamosios erdvės, kuriai būdingas projektas Metropolitan tema. Tamsios spalvos buvo paryškintos šviesa, kad būtų sukurti nuostabūs vaizdiniai efektai ir atmosfera. Priėmus mozaikas, paveikslus ir skaitmeninius atspaudus su aukštybiniais pastatais, į interjerą buvo įneštas modernaus miesto įspūdis. Dizaineris įdėjo daug pastangų teritorijų planavimui, ypač daug dėmesio skyrė funkcionalumui. Rezultatas buvo stilingi ir prabangūs namai, pakankamai erdvūs, kad aptarnautų 7 žmones.

Prieširdis

Sberbank Headquarters

Prieširdis Šveicarijos architektūros biuras „Evolution Design“, bendradarbiaudamas su Rusijos architektūros studijos „T + T“ architektais, suprojektavo erdvų daugiafunkcį prieškambarį naujoje „Sberbank“ korporacijos būstinėje Maskvoje. Dienos šviesoje užlietas prieškambaris turi įvairias bendradarbystės erdves ir kavos barą, o pakabinamas deimanto formos posėdžių kambarys yra vidinio kiemo židinio vieta. Veidrodiniai atspindžiai, įstiklintas vidinis fasadas ir augalų panaudojimas suteikia erdvės ir tęstinumo pojūtį.

Biuro Dizainas

Puls

Biuro Dizainas Vokietijos inžinerijos įmonė „Puls“ persikėlė į naujas patalpas ir pasinaudojo šia proga vizualizuodama ir skatindama naują bendradarbiavimo kultūrą įmonėje. Naujas biuro dizainas skatina kultūrinius pokyčius, komandoms pranešus apie reikšmingą vidinės komunikacijos plėtrą, ypač tarp tyrimų ir plėtros ir kitų departamentų. Bendrovėje taip pat padaugėjo spontaniškų neoficialių susitikimų, kurie, kaip žinoma, yra vienas pagrindinių mokslinių tyrimų ir plėtros inovacijų sėkmės rodiklių.

Gyvenamasis Pastatas

Flexhouse

Gyvenamasis Pastatas „Flexhouse“ yra vienos šeimos namai prie Šveicarijos Ciuricho ežero. Pastatytas sudėtingame trikampiame žemės sklype, suspaustame tarp geležinkelio linijos ir vietinio privažiavimo kelio, „Flexhouse“ yra daugelio architektūrinių iššūkių įveikimo rezultatas: ribojantys atstumų ribos ir pastato tūris, trikampė sklypo forma, apribojimai vietinei kalbai. Gautas pastatas su plačiomis stiklinėmis sienomis ir juostelėmis panašiu baltu fasadu yra toks lengvas ir judrus, kad primena futuristinį indą, kuris nuplaukė iš ežero ir rado natūralią vietą dokui.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub Įsikūręs tarp kalnų ir ežerų vaizdingoje Centrinėje Šveicarijoje, 6280.ch coworking hub yra atsakas į didėjantį lanksčių ir prieinamų darbo vietų poreikį Šveicarijos kaimo vietovėse. Vietiniams laisvai samdomiems darbuotojams ir mažoms įmonėms ji siūlo šiuolaikišką darbo erdvę su interjerais, kurie semiasi įkvėpimo iš svetainių bukolo aplinkos ir pagerbia savo pramonės praeitį, kartu tvirtai atspindėdami 21-ojo amžiaus darbinio gyvenimo pobūdį.

Biuro Dizainas

Sberbank

Biuro Dizainas Šis projektas buvo sudėtingas - per labai ribotą laiką buvo suprojektuota didžiulės apimties judri darbo vieta ir visada buvo atsižvelgiama į fizinius ir emocinius biuro vartotojų poreikius. Su naujuoju biuro dizainu „Sberbank“ žengė pirmuosius žingsnius modernizuodama jų darbo vietos koncepciją. Naujas biuro dizainas suteikia personalui galimybę atlikti užduotis tinkamiausiomis darbo sąlygomis ir sukuria visiškai naują architektūrinį identitetą pirmaujančiai Rusijos ir Rytų Europos finansų įstaigai.