Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Daugiafunkcis Nešiojamasis Prietaisas

Along with

Daugiafunkcis Nešiojamasis Prietaisas Projektas suteikia nešiojamą gyvenimo patirtį lauko miniai, kuri daugiausia suskirstyta į dvi dalis: pagrindinį korpusą ir modulius, kuriuos galima pakeisti. Pagrindiniame korpuse yra įkrovimo, dantų šepetėlio ir skutimosi funkcijos. Įranga apima dantų šepetėlį ir skutimosi galvutę. Produkto įkvėpimas kilo iš žmonių, kurie mėgsta keliauti ir yra susikrovę ar pametę savo lagaminus, todėl nešiojama, universali pakuotė tapo tuo, kad produktas pozicionuoja. Dabar daug žmonių mėgsta keliauti, todėl nešiojamaisiais produktais tampa pasirinkimas. Šis produktas atitinka rinkos paklausą.

Kačių Lova

Catzz

Kačių Lova Kuriant „Catzz“ kačių lovą, įkvėpimo sėmėsi tiek iš kačių, tiek iš savininkų poreikių ir poreikio sujungti funkciją, paprastumą ir grožį. Stebint kates, jų unikalios geometrinės savybės įkvėpė švarią ir atpažįstamą formą. Kai kurie būdingi elgesio modeliai (pvz., Ausų judesiai) buvo įtraukti į katės vartotojo patirtį. Be to, turint omenyje savininkus, buvo siekiama sukurti baldą, kurį jie galėtų pritaikyti ir išdidžiai demonstruoti. Be to, buvo svarbu užtikrinti lengvą priežiūrą. Visa tai leidžia aptakus, geometrinis dizainas ir modulinė struktūra.

Prabangūs Baldai

Pet Home Collection

Prabangūs Baldai Pet Home Collection – tai baldai augintiniams, sukurti atidžiai stebint keturkojų draugų elgesį namų aplinkoje. Dizaino samprata – ergonomika ir grožis, kur gerovė reiškia pusiausvyrą, kurią gyvūnas randa savo erdvėje namų aplinkoje, o dizainas – kaip gyvenimo augintinių kompanijoje kultūra. Kruopštus medžiagų pasirinkimas pabrėžia kiekvieno baldo formas ir savybes. Šie objektai, turintys grožio ir funkcijos savarankiškumą, tenkina augintinio instinktus ir estetinius namų aplinkos poreikius.

Naminių Gyvūnėlių Vežėjas

Pawspal

Naminių Gyvūnėlių Vežėjas Pawspal Pet nešioklis sutaupys energijos ir padės augintinio savininkui greitai pristatyti. Dėl dizaino koncepcijos „Pawspal“ naminių gyvūnėlių vežimėlis, įkvėptas „Space Shuttle“, kurį jie gali nuvežti savo mielus augintinius ten, kur tik nori. Ir jei jie turi dar vieną augintinį, jie gali pastatyti kitą ant viršaus, o apačioje pritvirtinti ratus, kad galėtų tempti nešiklius. Be to, „Pawspal“ suprojektavo vidinį ventiliatorių, kad būtų patogu augintiniams ir būtų lengva įkrauti naudojant USB C.

Greitas Natūralus Lūpų Padidinimo Įtaisas

Xtreme Lip-Shaper® System

Greitas Natūralus Lūpų Padidinimo Įtaisas „Xtreme Lip-Shaper®“ sistema yra pirmasis pasaulyje kliniškai įrodytas saugus kosmetikos gaminys namuose, naudojantiems lūpas. Tam, kad būtų galima akimirksniu kontūruoti ir padidinti lūpas, jis naudojamas 3500 metų senumo kinų „kopijavimo“, kitaip tariant, išsiurbimo, metodu. Dizainas sukuria kvapą gniaužiančią vienos ir dvigubos lūpos apatinę lūpą, kaip ir Angelina Jolie. Vartotojai viršutinę arba apatinę lūpas gali sustiprinti atskirai. Dizainas taip pat pastatytas siekiant pakelti Kupidono lanko arkas, užpildyti lūpų duobes, kad pakiltų senstančios burnos kampai. Tinka abiem lytims.

Cukraus Kubai

Two spoons of sugar

Cukraus Kubai Išgerti arbatos ar išgerti kavos reikia ne tik troškuliui numalšinti. Tai pasimėgavimo ir pasidalinimo ceremonija. Pridėkite cukraus į savo kavą ar arbatą gali būti taip paprasta, kaip prisimenate romėniškus skaitmenis! Nesvarbu, ar jums reikia vieno šaukšto cukraus, ar dviejų, ar trijų, jums tereikia išsirinkti vieną iš trijų skaitmenų, pagamintų iš cukraus, ir į jį įpilti karšto / šalto gėrimo. Išspręstas vienas veiksmas ir jūsų tikslas. Nei šaukšto, nei matavimo, viskas taip paprasta.