Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Švietimo Ir Mokymo Priemonė

Corporate Mandala

Švietimo Ir Mokymo Priemonė Firmos mandala yra visiškai nauja švietimo ir mokymo priemonė. Tai novatoriška ir unikali senovės mandalos principo ir firminio identiteto integracija, skirta sustiprinti komandinį darbą ir bendrus verslo rezultatus. Be to, tai yra naujas įmonės firminės tapatybės elementas. Firmos mandala yra grupinė komandos veikla arba vadovo individuali veikla. Jis yra sukurtas konkrečiai įmonei ir yra laisvai ir intuityviai nuspalvintas komandos ar individualių spalvų, kur kiekvienas gali pasirinkti bet kurią spalvą ar lauką.

Nešiojamasis Ultragarsinis Trūkumų Detektorius

Prisma

Nešiojamasis Ultragarsinis Trūkumų Detektorius „Prisma“ yra skirta neinvaziniams medžiagų bandymams ekstremaliausiose aplinkose. Tai yra pirmasis detektorius, kuriame įdiegtas patobulintas realaus laiko vaizdavimas ir 3D nuskaitymas, todėl klaidų aiškinimas yra daug lengvesnis ir sutrumpėja techniko laikas vietoje. Prisma, turinti praktiškai neišdildomą gaubtą ir unikalius kelis tikrinimo režimus, gali būti naudojama visose bandymo srityse, pradedant naftos vamzdynais ir baigiant kosmoso komponentais. Tai yra pirmasis detektorius, turintis integruotą duomenų įrašymą ir automatinę PDF ataskaitų generavimą. Belaidis ir Ethernet ryšys leidžia lengvai atnaujinti arba diagnozuoti įrenginį.

Laboratorinė Vandens Valymo Sistema

Purelab Chorus

Laboratorinė Vandens Valymo Sistema „Purelab Chorus“ yra pirmoji modulinė vandens valymo sistema, pritaikyta individualiems laboratorijos poreikiams ir erdvei. Jis tiekia visų rūšių išgrynintą vandenį, todėl yra pritaikomas, lankstus ir pritaikytas sprendimas. Modulinius elementus galima paskirstyti visoje laboratorijoje arba sujungti vienas su kitu unikaliu bokšto formatu, taip sumažinant sistemos pėdsaką. Hapsiniai valdymo įtaisai pasiūlo labai kontroliuojamą išpylimo srautą, tuo tarpu šviesos lemputė rodo choro būseną. Nauja technologija padaro „Chorus“ pažangiausia turima sistema, sumažindama poveikį aplinkai ir einamąsias išlaidas.

Laikrodžių Mugės Įžanginė Erdvė -

Salon de TE

Laikrodžių Mugės Įžanginė Erdvė - Prieš lankytojus tyrinėjant 145 tarptautinių laikrodžių prekės ženklus „Salon de TE“, reikėjo įvadinio 1900m2 erdvės projekto. Norėdami pritraukti lankytojų vaizduotę apie prabangų gyvenimo būdą ir romantiškumą, pagrindinė koncepcija buvo sukurta „Deluxe traukinio kelionė“. Norėdami sukurti dramatizmą, priėmimo kabinetas buvo pakeistas dienos stoties tema, suderinta su salės vakarinės traukinio platformos scena su gyvenimo dydžio traukinio vagono langais, skleidžiančiais pasakojimo vaizdus. Galiausiai įvairialypė arena su scena atveria įvairius firminius vitrinas.

Turistų Traukos Objektas

In love with the wind

Turistų Traukos Objektas Pilis, kurią myli vėjas, yra 20-ojo amžiaus rezidencija, esanti 10 arų kraštovaizdyje netoli Ravadinovo kaimo, ploto Strandzos kalno širdyje. Apsilankykite ir mėgaukitės visame pasaulyje žinomomis kolekcijomis, nuostabia architektūra ir įkvepiančiomis šeimos istorijomis. Atsipalaiduokite tarp idiliškų sodų, mėgaukitės pasivaikščiojimais po miškus ir ežerus ir pajuskite pasakų dvasią.

Turistų Traukos Objektas

The Castle

Turistų Traukos Objektas Pilis yra privatus projektas, pradėtas prieš dvidešimt metų, 1996 m., Nuo vaikystės svajonės pastatyti savo pilį, tokią pat, kaip ir pasakose. Projektuotojas taip pat yra architektas, konstruktorius ir kraštovaizdžio dizaineris. Pagrindinė projekto idėja yra sukurti vietą šeimos poilsiui, kaip turistų traukos vieta.