Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Deimantinis Žiedas

The Great Goddess Isida

Deimantinis Žiedas „Isida“ yra 14K auksinis žiedas, kuris slysta ant piršto, kad sukurtų žavų vaizdą. Isida žiedo fasadas yra papuoštas tokiais unikaliais elementais kaip deimantai, ametistai, citrinai, tsavoritas, topazas ir papildytas baltu ir geltonu auksu. Kiekvienas kūrinys turi savo nurodytą medžiagą, todėl tai yra vienetinė. Be to, plokščiu stiklu panašus fasadas ant supjaustytų brangakmenių atspindi skirtingus šviesos spindulius įvairiomis aplinkomis, pridedant žiedo išskirtinumą.

Karoliai

Scar is No More a Scar

Karoliai Dizaino tema slypi dramatiška skausminga istorija. Tai įkvėpė mano nepamirštamas gėdingas randas ant mano kūno, kurį sudegino stiprūs fejerverkai, kai buvau 12 metų. Bandydamas ją uždengti tatuiruote, tatuiruotės specialistas mane perspėjo, kad blogiau būtų uždengti panika. Kiekvienas turi savo randą, kiekvienas turi savo nepamirštamą skaudžią istoriją ar istoriją, geriausias gydymo būdas yra išmokti su ja susidurti ir stipriai ją įveikti, o ne apsiauti ar bandyti nuo jos pabėgti. Todėl tikiuosi, kad žmonės, kurie nešioja mano papuošalus, gali jaustis stipresni ir pozityvesni.

Prijungtas Laikrodis

COOKOO

Prijungtas Laikrodis „COOKOO ™“ - pirmasis pasaulyje dizaineris išmanusis laikrodis, suderinantis analoginį judesį su skaitmeniniu ekranu. Laikrodis, pasižymintis ypač švariomis linijomis ir intelektualiomis funkcijomis, rodo pageidaujamus jūsų išmaniojo telefono ar „iPad“ pranešimus. „COOKOO App ™“ dėka vartotojai gali kontroliuoti savo gyvenimą, pasirinkdami, kuriuos pranešimus ir įspėjimus nori gauti tiesiai ant riešo. Paspaudus tinkinamą mygtuką „COMMAND“, nuotoliniu būdu bus galima suaktyvinti fotoaparatą, leisti muzikos atkūrimą nuotoliniu būdu, „Facebook“ prisijungimą vienu mygtuku ir daug kitų galimybių.

Nešiojamojo Kompiuterio Dėklas

Olga

Nešiojamojo Kompiuterio Dėklas Nešiojamojo kompiuterio dėklas su specialiu dirželiu ir specialiai pritvirtinkite kitą dėklų sistemą. Medžiagai pasiėmiau perdirbtą odą. Yra keletas spalvų, iš kurių kiekvienas gali pasiimti savo. Mano tikslas buvo padaryti paprastą, įdomų nešiojamojo kompiuterio dėklą, kuriame būtų lengvai prižiūrima nešiojamojo kompiuterio sistema ir kur būtų galima pritvirtinti kitą dėklą, jei turite su savimi neštis egzaminuojamiems „Mac book pro“ ir „Ipad“ ar „mini Ipad“. Su savimi galite neštis skėtį ar laikraštį. Lengvai keičiamas dėklas kiekvienai dienai.

Lietpaltis

UMBRELLA COAT

Lietpaltis Šis lietpaltis yra lietaus palto, skėčio ir vandeniui atsparių kelnių derinys. Priklausomai nuo oro sąlygų ir lietaus, jis gali būti pritaikytas skirtingiems apsaugos lygiams. Jo išskirtinis bruožas yra tai, kad jame viename daikte sujungtas lietpaltis ir skėtis. Su „skėtiniu lietpalčiu“ jūsų rankos yra laisvos. Be to, jis gali būti puikus sportinei veiklai, pavyzdžiui, važiuoti dviračiu. Be to, perpildytoje gatvėje nesikiškite į kitus skėčius, nes skėčio gaubtas ištiestas virš pečių.

Žiedas

Doppio

Žiedas Tai yra jaudinantis mistinio pobūdžio brangakmenis. „Doppio“ savo spiralinės formos juda dviem kryptimis, simbolizuodamas vyrų laiką: jų praeitį ir ateitį. Jis neša sidabrą ir auksą, kurie reprezentuoja žmogaus dvasios dorybių vystymąsi per visą jos istoriją Žemėje.