Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pietų Stalas

Augusta

Pietų Stalas „Augusta“ iš naujo interpretuoja klasikinį pietų stalą. Atstovaudamas prieš mus einančioms kartoms, atrodo, kad dizainas išaugs iš nematomos šaknies. Stalo kojos yra orientuotos į šią bendrą šerdį, siekdamos išlaikyti knygą atitinkantį stalviršį. Natūrali europinė riešutmedžio mediena buvo pasirinkta dėl jos išminties ir augimo prasmės. Mediena, kurią paprastai išmeta baldų gamintojai, naudojama problemoms spręsti. Mazgai, įtrūkimai, vėjas sudrebina ir nepakartojami sūkuriai pasakoja medžio gyvenimo istoriją. Medienos unikalumas leidžia šią istoriją išgyventi iš šeimos palikimo baldo.

Projekto pavadinimas : Augusta , Dizainerių vardas : Miles J Rice, Kliento vardas : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Pietų Stalas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.