Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Kalbant apie kūrybinę raidžių animaciją, Jin pradėjo nuo abėcėlės A. Ir, eidamas į koncepcijos žingsnį, jis mėgino pamatyti ryškesnes nuotaikas, atspindinčias gana aktyvią, bet tuo pat metu organizuojančią jo filosofiją. Pakeliui jis ištarė prieštaringus žodžius, kurie tam tikru būdu stojo už savo idėją, pavyzdžiui, lygiuotis į orą, kuris yra šio projekto pavadinimas. Atsižvelgiant į tai, animacija pateikia tikslesnes ir subtilesnes pirmo žodžio akimirkas. Kita vertus, tai baigiasi gana lanksčia ir laisva vibe, kad būtų galima parodyti paskutinę raidę.

Projekto pavadinimas : Alignment to Air, Dizainerių vardas : Jin Jeon, Kliento vardas : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air 3D Animacija

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.