Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Viešasis Menas

Flow With The Sprit Of Water

Viešasis Menas Dažnai bendruomenės aplinką užteršia tarpasmeniniai ir vidiniai jų gyventojų disonansai, kurie aplinkoje sukelia matomą ir nematomą chaosą. Nesąmoningas šio sutrikimo poveikis yra tas, kad gyventojai pasineria į neramumą. Šis įprastas ir cikliškas sujaudinimas daro įtaką kūnui, protui ir dvasiai. Skulptūros nukreipia, jaunina, valo ir stiprina teigiamą erdvės „chi“, dėmesį sutelkdamos į malonius ir taikius rezultatus. Subtiliai keičiant savo aplinką, visuomenė orientuojasi į pusiausvyrą tarp savo vidinės ir išorinės tikrovės.

Projekto pavadinimas : Flow With The Sprit Of Water, Dizainerių vardas : Iutian Tsai, Kliento vardas : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Viešasis Menas

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.