Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pardavimo Biurai

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Pardavimo Biurai Kai vandens paviršius yra veidrodis, pastato vaizdas aukštyje yra aukščiau; kai skulptūra ir sodinimas yra elementai, vandens susidomėjimas formuojamas puošybos būdu; sodinant plūduriuojančius fontanus ir keičiant meninius žiburius, susidomėjimas susidaro. ; Vandeniui, kaip sielai, meno ir funkcijos derinys yra išvedamas per erdvės posūkio tašką; platus baseinas, saulės spinduliuose, vandens bangos, skaidrus ir skaidrus, šviečiantis, per šviesų vandenį, aiškiai mato kiekvienos plytelės požiūrį, atrodo, kad ji taip pat apskritai valo žmogaus protą.

Daugiabutis Korpusas

Best in Black

Daugiabutis Korpusas „Best in Black“ yra projektas, kurio tikslas yra sukurti naujo tipo gyvenamąjį pastatą. Butų interjero dizainas atspindi meksikietišką architektūrą atitinkantį pramoninį dizainą, o pasirinktos medžiagos yra skirtos sukurti nuostabos jausmą viešosiose vietose ir šiltą butų išvaizdą, priešingai nei švarus, blaivus fasadas. Keturi fasadai aiškiai įkvėpti atsitiktinio „Tetris“ žaidimo formų išdėstymo, formuojančio pastato sienas ir langus, sukuriant apšviestą atmosferą, sukuriančią patogumą vartotojui.

Prabangus Hibridinis Pianinas

Exxeo

Prabangus Hibridinis Pianinas EXXEO yra elegantiškas hibridinis pianinas, skirtas šiuolaikinėms erdvėms. Tai unikali forma įkūnija trijų matmenų garso bangų susiliejimą. Klientai gali visiškai pritaikyti savo pianiną, kad jis derėtų su jo aplinka kaip dekoratyvinio meno kūrinys. Šis aukštųjų technologijų fortepijonas pagamintas iš egzotiškų medžiagų, tokių kaip anglies pluoštas, aukščiausios kokybės automobilinės odos ir kosmoso klasės aliuminis. Patobulinta garso plokštės garsiakalbių sistema; atkuria didelį dinamišką didžiųjų pianinų diapazoną per 200 vatų, 9 garsiakalbių garso sistemą. Tai skirta įmontuota baterija suteikia galimybę fortepijonui vienu įkrovimu atlikti iki 20 valandų.

Parduodamas Namas

Zhonghe Kechuang

Parduodamas Namas Šis projektas siekia medžiagos, technologijos ir erdvės gilumo ir tikslumo bei pabrėžia funkcijos, struktūros ir formos vientisumą. Derinant apšvietimo efektą ir naujas medžiagas, siekiant geriausius estetinius elementus, pasiekti pažangiausio dizaino tikslą, suteikti žmonėms neribotą nuovoką apie technologijos naujoves.

Gyvenamasis Namas

Casa Lupita

Gyvenamasis Namas „Casa Lupita“ atiduoda duoklę klasikinei kolonijinei Merida miesto, Meksikos ir jos istorinių apylinkių architektūrai. Šis projektas apėmė kazono, kuris laikomas paveldo objektu, restauravimą, taip pat architektūros, interjero, baldų ir kraštovaizdžio dizainą. Koncepcinė projekto prielaida yra kolonijinės ir šiuolaikinės architektūros sugretinimas.

Cifi Spurgos Darželis

CIFI Donut

Cifi Spurgos Darželis CIFI „Donut“ darželis yra prijungtas prie gyvenamosios vietos bendruomenės. Siekdama sukurti ikimokyklinio ugdymo veiklos vietą, kurioje būtų integruotas praktiškumas ir grožis, bandoma derinti pardavimo erdvę su ugdymo erdve. Žiedo struktūra, jungianti trimates erdves, pastatas ir kraštovaizdis harmoningai integruojami, formuojant veiklos vietą, kupiną linksmos ir edukacinės reikšmės.