Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekės Ženklo Identitetas

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Prekės Ženklo Identitetas BSA yra Atlanto dangaus vietinių paukščių simbolis, sklandantis mintimis ir svajonėmis virš šalių, gamtos pilotas, gabenantis žmones, prisiminimus, verslą ir įmones. SATA metu BSA visada simbolizuos devynių salyno salų sąjungą vienu atlanto iššūkiu: paimk Azorų vardą pasauliui ir parodyk pasaulį Azorų saloms. BSA - Mėlynųjų salų asoras - iš naujo išrastas paukščių paukštis acoris, tiesus, įkvėptas prototipų futurizmo, paremtas unikaliu genetiniu kodu, nesimetriškas, ryškus ir spalvotas kaip devynios Azorų salos.

Projekto pavadinimas : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Dizainerių vardas : SATA Airlines, Kliento vardas : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Prekės Ženklo Identitetas

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.