Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Flagmanų Parduotuvė

WADA Sports

Flagmanų Parduotuvė Švęsdama savo 30-metį, „WADA Sports“ persikelia į naujai pastatytą būstinę ir flagmanų parduotuvę. Parduotuvės vidus turi milžinišką elipsės formos metalinę konstrukciją, palaikančią pastatą. Žemiau elipsės formos, raketės gaminiai yra išlyginti specialiai tam skirtoje armatūroje. Raketės yra išdėstytos eilėmis ir yra lengvai paimamos po ranka. Aukščiau, elipsės forma yra naudojama kaip įvairių vertingų vintažinių ir modernių rakečių, surinktų iš visos šalies, ekspozicija, paverčianti parduotuvės interjerą rakečių muziejumi.

Projekto pavadinimas : WADA Sports, Dizainerių vardas : Tetsuya Matsumoto, Kliento vardas : WADA SPORTS.

WADA Sports Flagmanų Parduotuvė

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.