Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kavos Puodelis Ir Lėkštė

WithDelight

Kavos Puodelis Ir Lėkštė Kavos pusėje patiekiami kąsnio dydžio saldūs patiekalai yra daugelio skirtingų kultūrų dalis, nes yra paprotys patiekti puodelį kavos su turkiškais skanėstais Turkijoje, biscotti Italijoje, churros Ispanijoje ir datulėmis Arabijoje. Tačiau įprastose lėkštėse šie skanėstai slysta link karštos kavos puodelio ir prilimpa arba sušlapo nuo kavos išsiliejimo. Norėdami to išvengti, šiame kavos puodelyje yra lėkštė su specialiais plyšiais, laikančiais kavos patiekalus vietoje. Kadangi kava yra vienas iš esminių karštų gėrimų, kasdieniame gyvenime svarbu gerinti kavos gėrimo kokybę.

Projekto pavadinimas : WithDelight, Dizainerių vardas : Rana Nur Ozdeslik, PhD, Kliento vardas : Brown University.

WithDelight Kavos Puodelis Ir Lėkštė

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.