Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Bažnyčia

Mary Help of Christian Church

Bažnyčia Atsižvelgiant į katalikų bendruomenės plėtrą ir turistų gausėjimą Samui saloje, Suratthani. Marijos Pagalba krikščionių bažnyčios išorėje buvo suprojektuota kartu su meldžiamosiomis rankomis, kampo sparnais ir Šventosios Dvasios spinduliais. Vidinė erdvė, saugumas kaip motinos įsčiose. Naudojant ilgą ir siaurą šviesos tuštumą ir didelį šviesos izoliacijos betoninį sparną, einantį per šviesos tuštumą, buvo pastatytas šešėlis, kuris laikui bėgant keičiasi, tačiau išlaiko interjero komfortą. Sumažinkite simbolinę dekoraciją ir natūralios medžiagos naudojimą kaip nuolankią ramybę melsdamiesi.

Projekto pavadinimas : Mary Help of Christian Church, Dizainerių vardas : ่Juti Klipbua, Kliento vardas : JUTI architects.,co.ltd.

Mary Help of Christian Church Bažnyčia

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.