Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vila

Shang Hai

Vila Vilą įkvėpė filmas „Didysis Getsbis“, nes vyrukas taip pat dirba finansų pramonėje, o šeimininkei patinka senasis 1930-ųjų Šanchajaus „Art Deco“ stilius. Po to, kai dizaineriai ištyrė pastato fasadą, jie suprato, kad jis taip pat turi „Art Deco“ stilių. Jie sukūrė unikalią erdvę, kuri tinka savininko mėgstamam 1930-ųjų „Art Deco“ stiliui ir atitinka šiuolaikinį gyvenimo būdą. Siekdami išlaikyti erdvės nuoseklumą, jie pasirinko keletą prancūziškų baldų, šviestuvų ir aksesuarų, suprojektuotų 1930-aisiais.

Projekto pavadinimas : Shang Hai, Dizainerių vardas : Guoqiang Feng and Yan Chen, Kliento vardas : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Shang Hai Vila

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.