Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vyno Etiketės Dizainas

314 Pi

Vyno Etiketės Dizainas Eksperimentavimas su vyno degustacija yra nesibaigiantis procesas, vedantis į naujus kelius ir skirtingus aromatus. Begalinė pi seka, neracionalus skaičius su begaliniais dešimtainiais ženklais, nežinant paskutiniojo iš jų, buvo šių vynų be sulfitų pavadinimo įkvėpimas. Dizaino tikslas - atkreipti dėmesį į 3,14 vyno serijos ypatybes, užuot juos paslėpus tarp nuotraukų ar grafikos. Laikantis minimalistinio ir paprasto požiūrio, etiketėje nurodomos tikrosios šių natūralių vynų savybės, kurias galima pastebėti vynininkystės užrašų knygelėje.

Projekto pavadinimas : 314 Pi, Dizainerių vardas : Maria Stylianaki, Kliento vardas : Deep Blue Design.

314 Pi Vyno Etiketės Dizainas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.