Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Biurų Pastatas

The PolyCuboid

Biurų Pastatas „PolyCuboid“ yra naujas TIA, bendrovės, teikiančios draudimo paslaugas, būstinė. Pirmąjį aukštą suformavo aikštelės ribos ir 700 mm skersmens vandens vamzdis, kertantis teritoriją po žeme, ribojantis pamato plotą. Metalinė struktūra ištirpsta įvairiuose kompozicijos blokuose. Stulpai ir sijos dingsta iš kosmoso sintaksės, sukurdami objekto įspūdį, tuo pačiu panaikindami pastato įspūdį. Tūrinis dizainas įkvėptas TIA logotipo, pavertus patį pastatą įmonės simboliu.

Projekto pavadinimas : The PolyCuboid, Dizainerių vardas : Tetsuya Matsumoto, Kliento vardas : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Biurų Pastatas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.