Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Karšto Gėrimo Su Šviežiais Augalais Paslauga

Herbal Tea Garden

Karšto Gėrimo Su Šviežiais Augalais Paslauga Patrick Sarran sukūrė Žolelių arbatos sodą kaip unikalų daiktą Honkongo orientyrui „Landmark Mandarin Oriental“ 2014 m. Maitinimo vadovas norėjo vežimėlio, ant kurio galėtų atlikti arbatos ceremoniją. Šis dizainas pakartotinai naudoja kodus, kuriuos sukūrė Patrick Sarran savo K serijos vežimėliuose, įskaitant sūrio vežimėlį KEZA ir daugiafunkcį vežimėlį Km31, paveiktą Kinijos peizažo paveikslų.

Šampano Vežimėlis

BOQ

Šampano Vežimėlis BOQ yra ledo vonios vežimėlis, skirtas patiekti šampaną priėmimo vietose. Jis pagamintas iš medžio, metalo, dervos ir stiklo. Apskritimo simetrija sutvarko objektus ir medžiagas kaip neatsiejamą dizaino dalį. Standartinės fleitos laikomos vainiklapyje, galva žemyn, po balto dervos dėklu, apsaugotu nuo dulkių ir smūgių. Beveik gėlių kompozicija kviečia svečius sudaryti ratą, kad paragauti vertingo gėrimo. Bet visų pirma, tai yra efektyvus padavėjo sceninis aksesuaras.

Pakopinis Vežimėlis

Kali

Pakopinis Vežimėlis Šis žingsninis vežimėlis yra vienas iš QUISO prekės ženklo dizainerio K serijos elementų. Jis pagamintas iš gražiai pagamintos medžio masyvo. Dėl tvirtos ir atsargios konstrukcijos jis idealiai tinka patiekti alkoholį prie restorano stalo. Aptarnavimo saugumui ir elegancijai stiklai pakabinami iš pagalvėlės, buteliai imobilizuojami neslidžia danga, pramoniniai ratai turi sklandų ir tylų riedėjimą.

Daugiafunkcinis Vežimėlis

Km31

Daugiafunkcinis Vežimėlis Patrikas Sarranas sukūrė „Km31“ įvairiems restoranams. Pagrindinis suvaržymas buvo daugiafunkciškumas. Šis krepšelis gali būti naudojamas atskirai vienam stalui patiekti arba iš eilės su kitais - švediško stalo patiekimui. Dizaineris sugalvojo sujungtą Kriono viršutinę dalį, pritvirtintą ant tos pačios ratinės bazės, kurią buvo suprojektavęs įvairiems vežimėliams, tokiems kaip KEZA, vėliau - Kvinas, Žolelių arbatos sodas ir Kali, kartu pavadinti K serija. Kriono kietumas leido pasirinkti visiškai lengvą apdailą, o tvirtumas reikalingas prabangiai įmonei.

Automatinis Kavos Aparatas

F11

Automatinis Kavos Aparatas Paprastos ir elegantiškos, švarios linijos ir aukštos kokybės medžiagų apdaila leidžia F11 dizainą pritaikyti profesionaliai ir namų aplinkai. Spalvotas 7 colių jutiklinis ekranas yra labai paprastas naudoti ir yra intuityvus. F11 yra „vieno mygtuko paspaudimo“ aparatas, kuriame galite pritaikyti savo mėgstamus gėrimus greitam pasirinkimui. Padidintas pupelių bunkeris, vandens rezervuaras ir žemės konteineris yra paruošiami piko valandoms. Patentuota alaus darykla gali pasiūlyti suslėgtą espresso ar neslėgtą įprastą kavą, o aromatą garantuoja keraminiai plokšti peiliukai.

Saugos Įtaisas

G2 Face Recognition

Saugos Įtaisas Aukšta medžiagų kokybė ir paprastas dizainas daro šį apsaugos veido atpažinimo įrenginį išgalvotą, stilingą ir tvirtą. Pažangiosios technologijos viduje, kad ji būtų viena greičiausių pasaulyje ir labai tiksli, niekas negali apgauti jos algoritmo. Vandeniui atsparus produktas su atmosferos lemputėmis iš užpakalinės pusės sukuria aplinkos nuotaiką net šalčiausiame biure. Dėl kompaktiško dydžio jis tinka beveik visur, o forma leidžia jį išdėstyti horizontaliai arba vertikaliai.