Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kavos Aparatas

Lavazza Desea

Kavos Aparatas Draugiškas aparatas, skirtas pasiūlyti visą itališkos kavos kultūros pakuotę: nuo espreso iki autentiško kapučino ar latte. Jutiklinė sąsaja paskirsto pasirinkimą į dvi atskiras grupes - vieną kavai, kitą pienui. Gėrimai gali būti individualizuoti pagal temperatūros ir pieno putų padidinimo funkcijas. Būtinos paslaugos centre nurodomos apšviestomis piktogramomis. Mašina tiekiama su tam skirtu stikliniu puodeliu ir taiko „Lavazza“ formos kalbą su kontroliuojamu paviršiaus padengimu, rafinuotomis detalėmis ir ypatingu dėmesiu spalvoms, medžiagoms ir stiprintuvui. baigti.

Kavos Aparatas

Lavazza Idola

Kavos Aparatas Puikus sprendimas kavos mėgėjams, ieškantiems tinkamo itališkos espreso patirties namuose. Jutiklinėje vartotojo sąsajoje su akustiniais atsiliepimais yra keturi pasirinkimai ir temperatūros padidinimo funkcija, siūlanti pritaikytą patirtį kiekvienam skoniui ar progai. Aparatas nurodo, kad trūksta vandens, pilno indo su dangteliu arba reikia pašalinti kalkę per papildomas apšviestas piktogramas, o lašelių dėklą galima lengvai sureguliuoti. „Lavazza“ formos kalbos evoliucija yra atviras dvasios, kokybiškos dangos ir sudėtingų detalių dizainas.

Espreso Aparatas

Lavazza Tiny

Espreso Aparatas Mažas, draugiškas espreso aparatas, suteikiantis autentiškos itališkos kavos patirties jūsų namuose. Dizainas yra džiaugsmingai Viduržemio jūros regiono - sudarytas iš pagrindinių formalių statybinių elementų - pabrėžia spalvas ir „Lavazza“ dizaino kalbą taiko paviršiaus danga ir detalėmis. Pagrindinis apvalkalas pagamintas iš vieno gabalo ir turi minkštą, bet tiksliai valdomą paviršių. Centrinis apvalkalas suteikia vaizdinę struktūrą, o priekinis raštas pakartoja horizontalią temą, dažnai būdingą „Lavazza“ gaminiams.

Sofa

Gloria

Sofa Dizainas yra ne tik išorinė forma, bet ir objekto vidinės struktūros, ergonomikos ir esmės tyrimas. Šiuo atveju forma yra labai stiprus komponentas, o gaminio pjūvis suteikia jam išskirtinumo. „Gloria“ pranašumas yra tai, kad reikia 100% pritaikyti, pridedant įvairių elementų, medžiagų ir apdailos medžiagų. Puikus išskirtinumas yra visi papildomi elementai, kuriuos galima pridėti prie konstrukcijos esančiais magnetais, suteikiant gaminiui šimtus skirtingų formų.

Stiklo Vaza

Jungle

Stiklo Vaza Gamtos įkvėptas, „Jungle“ stiklo kolekcijos pagrindas yra sukurti daiktus, kurie įgytų savo vertę dėl kokybės, dizaino ir medžiagos. Paprastos formos atspindi terpės ramumą, tuo pat metu yra nesvarios ir stiprios. Vazos pūstos burna ir formuojamos rankomis, pasirašomos ir sunumeruojamos. Stiklo gaminimo proceso ritmas užtikrina, kad kiekvienas „Jungle“ kolekcijos objektas turėtų savitą spalvų žaismą, imituojantį bangų judėjimą.

Vaza

Rainforest

Vaza „Rainforest“ vazos yra 3D formų ir tradicinės skandinaviškos garo lazdelės technikos mišinys. Rankų formos gabalai turi ypač storą stiklą su nesvarbiais plūduriuojančiais spalvų purslais. „Studiomade“ kolekcija įkvėpta gamtos kontrastų ir to, kaip ji sukuria harmoniją.