Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Viduramžių Permąstymo Kultūros Centras

Medieval Rethink

Viduramžių Permąstymo Kultūros Centras Viduramžių Rethink buvo atsakymas į privačią komisiją pastatyti kultūros centrą mažam neatskleistam kaimui Guangdongo provincijoje, datuojamam 900 metų Dainų dinastija. Keturių aukštų, 7000 kv. M ploto plotas yra sutelktas į senovinį uolieną, vadinamą Ding Qi akmeniu, kuris yra kaimo kilmės simbolis. Projekto koncepcija grindžiama senovės kaimo istorijos ir kultūros pristatymu, susiejant senąjį ir naująjį. Kultūros centras yra senovės kaimo aiškinimas ir transformacija į šiuolaikinę architektūrą.

Pardavimo Centras

Feiliyundi

Pardavimo Centras Geras projektavimo darbas sužadins žmonių emocijas. Dizaineris iššoko iš tradicinio stiliaus atminties ir įneša naujos patirties į nuostabią ir futuristinę erdvės struktūrą. Įsitraukianti į aplinką tausojančią patirtį kurianti salė pastatyta kruopščiai išdėstant menines instaliacijas, užtikrinant aiškų erdvės judėjimą ir dekoratyvinį paviršių, padengtą medžiagomis ir spalvomis. Būti joje yra ne tik sugrįžimas į gamtą, bet ir naudinga kelionė.

Gartraukis

Black Hole Hood

Gartraukis Šis asortimento gaubtas, kurį įkvėpė „Black Hole“ ir „Worm Hole“, daro produktą gražia ir modernia forma, kuri sukelia emocinius jausmus ir yra prieinama. Tai sukuria emocines akimirkas ir lengvą naudojimą gaminant maistą. Jis yra lengvas, lengvai montuojamas, lengvai valomas ir skirtas šiuolaikinėms „iland“ virtuvėms.

Pardavimo Centras

HuiSheng Lanhai

Pardavimo Centras Panaudodami scenos dizaino vandenyno temą, paspauskite kosmoso sielą, o vaizdo elementas - kvadratas kaip vaizdinės komunikacijos elementas - leiskite žaidimo vaikams ištirti mokymosi ir augimo atradimus. fantastinis švietimo efektas. Nuo formos, masto, spalvų pritaikymo, struktūros iki psichologinio juslinio patyrimo erdvės samprata tęsiasi ir praturtėja, kai visi elementai yra integruoti ir susiduria.

Garsiakalbis

Black Hole

Garsiakalbis „Black Hole“ sukurta remiantis šiuolaikinėmis intelektualiosiomis technologijomis ir yra „Bluetooth“ nešiojamasis garsiakalbis. Jis gali būti prijungtas prie bet kokio mobiliojo telefono su skirtingomis platformomis, taip pat yra USB jungtis, skirta prisijungti prie išorinės nešiojamos atminties. Įdėta šviesa galėtų būti naudojama kaip stalo šviestuvas. Be to, patraukli „Black Hole“ išvaizda daro ją patrauklia namų apyvokos reikmenimis, kurios gali būti naudojamos interjero dizaine.

Nešiojamasis „Bluetooth“ Garsiakalbis

Black Box

Nešiojamasis „Bluetooth“ Garsiakalbis Tai yra „Bluetooth“ nešiojamasis garsiakalbis. Jis yra lengvas ir mažas, turi emocinę formą. Aš sukūriau „Black Box“ garsiakalbio formą supaprastindamas bangų formą. Norėdami klausytis stereofoninio garso, jame yra du garsiakalbiai - kairė ir dešinė. Taip pat šie du garsiakalbiai yra kiekvienos bangos formos dalis. Viena iš jų yra teigiamos bangos forma, kita - neigiamos bangos forma. naudojimui, šis prietaisas „Bluetooth“ ryšiu gali sujungti porą su kitais elektroniniais prietaisais, tokiais kaip mobilusis ir kompiuteris, ir atkuria garsą. Taip pat ji dalijasi baterijomis. Sudėjus du garsiakalbius, ant stalo atsiranda juoda dėžutė, kai jos nenaudojate.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.