Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žiūrėjimo Programa

TTMM for Fitbit

Žiūrėjimo Programa TTMM yra 21 laikrodžio ekrano kolekcija, skirta „Fitbit Versa“ ir „Fitbit Ionic“ išmaniesiems laikrodžiams. Laikrodžio veidai turi sudėtingų nustatymų, paprasčiausiai palietę ekraną. Tai leidžia jiems labai greitai ir lengvai pritaikyti spalvas, iš anksto nustatytą dizainą ir komplikacijas pagal vartotojo pageidavimus. Tai įkvėpė tokie filmai kaip „Blade Runner“ ir „Twin Peaks“ serijos.

Projekto pavadinimas : TTMM for Fitbit, Dizainerių vardas : Albert Salamon, Kliento vardas : TTMM.

TTMM for Fitbit Žiūrėjimo Programa

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.