Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Baro Kėdė

Barcycling Chair

Baro Kėdė „Barcycling“ yra baro kėdė, sukurta sportinėms temoms skirtose vietose. Dviračio balnelio ir dviračio pedalo dėka jis atkreipia dėmesį į baro kėdės dinamiškumo įvaizdį. Sėdynės skeleto ir poliuretano, o sėdynės viršutinė dalis yra padengta rankomis siuvama oda, kūrimas. .Nors poliuretano, natūralios odos ir rankinių siuvimo kokybė minkštumą simbolizuoja ilgaamžiškumą. Skirtingai nuo įprastos baro kėdės, kad kojų atramos padėties pakeisti negalima, barikingas leidžia įvairius pasisėdėjimus laikant pedalus įvairiose vietose.Taigi tai leidžia padaryti ilgesnį ir patogesnį. sėdi.

Kalendorius

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendorius Portalo svetainei sukurtas ir pagamintas unikalus ir žaismingas reklaminis kalendorius „goo“ panaudoja popieriaus tekstūras ir pamąsto apie funkcionalumą. Šis 2013 m. Leidimas yra kalendorių ir tvarkaraščių sudarytojas, susidedantis iš vienos vietos, kur galima rašyti per metus trunkančius planus ir dienos tvarkaraščius. Tinkamai pasirinktas storas kalendoriaus popierius ir nebrangus popierius, tinkamas grafiko sudarytojo pastaboms kompensuoti, buvo sukurtas kaip kontrasto kontrasto dalis. Pridėta pildymo tvarkaraščio sudarytojo savybė leidžia jį naudoti kaip patogų stalo kalendorių.

Valgomojo Kėdė

'A' Back Windsor

Valgomojo Kėdė Tvirta kietmediena, tradiciniai staliai ir šiuolaikiška technika atnaujina puikią „Windsor“ kėdę. Priekinės kojos praeina per sėdynę, kad taptų karaliaus stulpu, o užpakalinės kojos siekia riestą. Su trikampiu šis tvirtas dizainas iš naujo suderina suspaudimo ir įtempimo jėgas, kad būtų maksimalus vaizdinis ir fizinis efektas. Pieno dažai ar skaidrus aliejaus dažymas palaiko tvarią „Windsor“ kėdės tradiciją.

Transformuojamos Kavos Kėdės Ir Poilsio Kėdės

Twins

Transformuojamos Kavos Kėdės Ir Poilsio Kėdės „Twins“ kavos stalo koncepcija yra paprasta. Tuščiaviduriame kavos staliuke yra dvi pilnos medinės sėdynės. Dešinysis ir kairysis stalo paviršiai iš tikrųjų yra dangteliai, kuriuos galima ištraukti iš pagrindinio stalo korpuso, kad būtų galima ištraukti sėdynes. Sėdynės turi sulankstomas kojas, kurias reikia pasukti, kad kėdė būtų tinkamoje padėtyje. Kai kėdė arba abi kėdės išlenda, dangčiai grįžta prie stalo. Kai kėdės yra lauke, stalas taip pat veikia kaip didžiulis daiktų laikymo skyrius.

Kalendorius

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendorius Kaleidoskopu panašiai, tai kalendorius su persidengiančiomis iškirpčių grafikomis, nupieštomis daugiaspalviais raštais. Jo dizainas su spalvų raštais, kuriuos galima modifikuoti ir pritaikyti paprasčiausiai keičiant lapų tvarką, parodo „NTT COMWARE“ kūrybinius pojūčius. Suteikiama daug rašymo vietos, o valdomose linijose atsižvelgiama į funkcionalumą, todėl ji yra tobula kaip tvarkaraščio kalendorius, kurį norėtumėte naudoti papuošdami savo asmeninę erdvę.

Svetainės Kėdė

Cat's Cradle

Svetainės Kėdė Skaičiai ar pluoštai, dabartinė projektavimo proceso dilema. Visi mes esame pradedantieji, bet kai kurie iš jų turime dirbti. Pradedantieji dizaineriai stebi kiekvieną turimą techniką ir mokosi jos. Laikui bėgant (~ 10 000 valandų) mes įsigyjame objektą (-us), kurie pakelia / populiarina / suasmenina / taupo mūsų žaidimą. Taigi mane žavi dabartinis susižavėjimas žiniasklaida, siūlančia, kad pats svarbiausias konstrukcinis elementas yra skaitmuo, lengvai valdomas. Skaičius nėra gyvybę kuriantis vienetas, o tik apvalinimas žemyn iki mažiausiai bendro vardiklio, mažesnio už pluoštą. Dizainas yra bent drožlės, atplaišos ir pluoštas.