Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Dviračio Šalmas

Voronoi

Dviračio Šalmas Šalmas yra įkvėptas 3D Voronoi struktūros, kuri yra plačiai paplitusi gamtoje. Derinant parametrinę techniką ir bioniką, dviračio šalmas turi patobulintą išorinę mechaninę sistemą. Neatnaujintoje bioninėje 3D mechaninėje sistemoje ji skiriasi nuo tradicinės apsaugos nuo žvynelių struktūros. Ši konstrukcija, veikiama išorinės jėgos, rodo geresnį stabilumą. Kalbant apie lengvumą ir saugumą, šalmu siekiama žmonėms suteikti patogesnį, madingesnį ir saugesnį dviračių šalmą.

Kavos Staliukas

Planck

Kavos Staliukas Stalas pagamintas iš skirtingų faneros gabalų, kurie yra suklijuoti spaudžiant. Paviršiai padengti šlifu ir šlifuoti matiniu ir labai stipriu laku. Yra du lygiai - kadangi stalo vidus yra tuščiaviduris - tai labai praktiška įdėti žurnalus ar pledus. Po stalu yra statyti kulkos ratukai. Taigi tarpas tarp grindų ir stalo yra labai mažas, tačiau tuo pat metu jį lengva perkelti. Tai, kaip naudojama fanera (vertikali), daro ją labai stiprią.

Miegamojo

Dhyan

Miegamojo „Dyhan lounge“ koncepcija sujungia modernų dizainą su tradicinėmis rytų idėjomis ir vidinės ramybės principais, sujungdama su gamta. Naudodamas „Lingam“ kaip įkvėpimą ir „Bodhi“ medžio bei japonų sodus kaip koncepcijos modulių pagrindą, Dhyan (sanskrito kalba: medituoti) paverčia rytų filosofijas įvairiomis konfigūracijomis, leisdamas vartotojui pasirinkti savo kelią į zen / atsipalaidavimą. Vandens tvenkinio režimas supa vartotoją kriokliu ir tvenkiniu, o sodo režimas supa jį su žaluma. Standartiniame režime yra saugojimo vietos po platforma, kuri veikia kaip lentyna.

3D Veido Atpažinimo Prieigos Kontrolė

Ezalor

3D Veido Atpažinimo Prieigos Kontrolė Susipažinkite su kelių jutiklių ir kamerų prieigos valdymo sistema „Ezalor“. Algoritmai ir vietinė kompiuterija yra sukurti siekiant užtikrinti privatumą. Finansinio lygio apsaugos nuo klastojimo technologija apsaugo nuo padirbtų veido kaukių. Minkštas atspindintis apšvietimas suteikia jaukumo. Akimirksniu vartotojai lengvai pasiekia mėgstamą vietą. Jo autentifikacija be palietimo užtikrina higieną.

Baldų Kolekcija

Phan

Baldų Kolekcija „Phan“ kolekciją įkvėpė „Phan“ konteineris, kuris yra Tailando konteinerių kultūra. Dizainerė naudoja „Phan“ konteinerių struktūrą, kad baldų struktūra taptų tvirta. Suprojektuokite formą ir detales, kad ji būtų moderni ir paprasta. Dizaineris panaudojo lazeriu pjaustytą technologiją ir sulankstyto metalo lakštų staklių derinį su CNC mediena, kad padarytų sudėtingą ir unikalią detalę, kitokią nei kitos. Paviršius buvo padengtas milteliniu būdu padengta sistema, kad struktūra išliktų ilga, tvirta, bet lengva.

Sulankstomos Taburetės

Tatamu

Sulankstomos Taburetės Iki 2050 m. Du trečdaliai žemės gyventojų gyvens miestuose. Pagrindinis „Tatamu“ siekis yra aprūpinti lanksčius baldus žmonėms, kurių erdvė yra ribota, įskaitant tuos, kurie dažnai juda. Tikslas yra sukurti intuityvų baldą, kuriame tvirtumas derėtų su ypač plona forma. Išmatoms įrengti reikia tik vieno sukimo judesio. Nors visi vyriai yra pagaminti iš tvirto audinio, išlaikant lengvą svorį, medinės pusės suteikia stabilumo. Padarius slėgį, dėl išskirtinio mechanizmo ir geometrijos taburetė tik sustiprėja, nes jos gabalėliai užsifiksuoja.