Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Apšvietimas Ir Garso Sistema

Luminous

Apšvietimas Ir Garso Sistema Šviesus, skirtas pasiūlyti ergonomišką apšvietimo sprendimą ir erdvinio garso sistemą viename gaminyje. Ja siekiama sukurti emocijas, kurias vartotojai nori pajusti, ir šiam tikslui pasiekti panaudojo garso ir šviesos derinį. Garso sistema, sukurta remiantis garso atspindžiu, modeliuoja 3D erdvinį garsą kambaryje, nereikia laidų ir nereikia montuoti daugybės garsiakalbių. Kaip pakabinama šviesa, „Luminous“ sukuria tiesioginį ir netiesioginį apšvietimą. Ši apšvietimo sistema suteikia minkštą, vienodą ir mažo kontrasto šviesą, kuri apsaugo nuo akinimo ir matymo problemų.

Elektrinis Dviratis

Ozoa

Elektrinis Dviratis „OZOa“ elektrinis dviratis pasižymi rėmeliu, turinčiu savitą „Z“ formą. Rėmas sudaro nenutrūkstamą liniją, jungiančią pagrindinius transporto priemonės funkcinius elementus, tokius kaip ratai, vairas, sėdynė ir pedalai. „Z“ forma yra orientuota taip, kad jos struktūra užtikrintų natūralią įmontuotą galinę pakabą. Svorio ekonomiją suteikia aliuminio profilių naudojimas visose dalyse. Į rėmą yra integruota nuimama ličio jonų baterija.

Viešoji Sfera

Quadrant Arcade

Viešoji Sfera II klasės sąraše esanti arkada buvo pertvarkyta į kviečiančią gatvę, pasirūpinant tinkamu apšvietimu tinkamoje vietoje. Apskritai aplinkos apšvietimas naudojamas holistiškai, o jo efektai išdėstomi hierarchiškai, norint pasiekti šviesos modeliavimo variacijas, kurios sukelia susidomėjimą ir skatina plačiau naudoti erdvę. Strateginis įtraukimas į dizainą ir dinaminio elemento išdėstymą buvo valdomas kartu su menininku, kad vaizdiniai efektai atrodytų subtilesni nei stulbinantys. Dingstant dienos šviesai, elegantišką struktūrą pabrėžia elektrinio apšvietimo ritmas.

Plečiamas Stalas

Lido

Plečiamas Stalas „Lido“ sulankstoma į mažą stačiakampę dėžutę. Sulankstytas jis tarnauja kaip mažų daiktų laikymo dėžė. Jei jie pakelia šonines plokšteles, sąnario kojos išsikiša iš dėžutės, o „Lido“ virsta arbatos staliuku ar mažu stalu. Panašiai, jei jie visiškai išlenda šonines plokštes iš abiejų pusių, tai virsta dideliu stalu, kurio viršutinės plokštės plotis yra 75 cm. Šis stalas gali būti naudojamas kaip vaišių stalas, ypač Korėjoje ir Japonijoje, kur sėdėjimas ant grindų, o vakarienė yra įprasta kultūra.

Muzikos Instrumentas

DrumString

Muzikos Instrumentas Sujungus du instrumentus, tai reiškia, kad gimsta naujas garsas, nauja instrumentų naudojimo funkcija, naujas būdas groti instrumentu, nauja išvaizda. Taip pat būgnų natų skalės yra tokios kaip D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, o stygų natų skalės yra suprojektuotos EADGBE sistemoje. „DrumString“ yra lengvas ir turi diržus, užsegtus per pečius ir juosmenį, todėl naudoti ir laikyti instrumentą bus lengva, o tai suteiks jums galimybę naudotis dviem rankomis.

Dviračio Šalmas

Voronoi

Dviračio Šalmas Šalmas yra įkvėptas 3D Voronoi struktūros, kuri yra plačiai paplitusi gamtoje. Derinant parametrinę techniką ir bioniką, dviračio šalmas turi patobulintą išorinę mechaninę sistemą. Neatnaujintoje bioninėje 3D mechaninėje sistemoje ji skiriasi nuo tradicinės apsaugos nuo žvynelių struktūros. Ši konstrukcija, veikiama išorinės jėgos, rodo geresnį stabilumą. Kalbant apie lengvumą ir saugumą, šalmu siekiama žmonėms suteikti patogesnį, madingesnį ir saugesnį dviračių šalmą.