Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Darbo Vieta

Dava

Darbo Vieta „Dava“ sukurta atvirų kosminių biurų, mokyklų ir universitetų, kur svarbūs tylūs ir koncentruoti darbo etapai. Moduliai sumažina akustinius ir regos sutrikimus. Dėl savo trikampio formos baldai efektyviai naudoja erdvę ir suteikia galimybę pasirinkti įvairius išdėstymo variantus. Dava medžiagos yra WPC ir vilnos veltinis, kurie abu yra biologiškai skaidūs. Įskiepinė sistema pritvirtina abi sienas prie stalviršio ir pabrėžia gamybos ir tvarkymo paprastumą.

Išmanieji Baldai

Fluid Cube and Snake

Išmanieji Baldai „Hello Wood“ sukūrė lauko baldų seriją su intelektualiomis funkcijomis, skirtomis bendruomenės erdvėms. Įsivaizduodami viešųjų baldų žanrą, jie suprojektavo vizualiai patrauklius ir funkcionalius įrenginius su apšvietimo sistema ir USB lizdais, kuriems reikėjo integruoti saulės baterijas ir baterijas. Gyvatė yra modulinė struktūra; jo elementai yra kintami, kad tiktų nurodytai svetainei. „Fluid Cube“ yra fiksuotas įrenginys su stikliniu viršumi, kuriame yra saulės elementai. Studija mano, kad dizaino tikslas yra paversti kasdienius daiktus meiliais objektais.

Pietų Stalas

Augusta

Pietų Stalas „Augusta“ iš naujo interpretuoja klasikinį pietų stalą. Atstovaudamas prieš mus einančioms kartoms, atrodo, kad dizainas išaugs iš nematomos šaknies. Stalo kojos yra orientuotos į šią bendrą šerdį, siekdamos išlaikyti knygą atitinkantį stalviršį. Natūrali europinė riešutmedžio mediena buvo pasirinkta dėl jos išminties ir augimo prasmės. Mediena, kurią paprastai išmeta baldų gamintojai, naudojama problemoms spręsti. Mazgai, įtrūkimai, vėjas sudrebina ir nepakartojami sūkuriai pasakoja medžio gyvenimo istoriją. Medienos unikalumas leidžia šią istoriją išgyventi iš šeimos palikimo baldo.

Garsiakalbis

Sperso

Garsiakalbis „Sperso“ kilęs iš dviejų žodžių „Sperma“ ir „Garsas“. Ypatinga stiklinio burbulo ir garsiakalbio, esančio jo duobėje ant galvos, forma nurodo vyriškumo jausmą ir gilų garso skverbimąsi į aplinką, lygiai kaip vyriško spermatozoido ugnis į moters kiaušialąstę poravimosi metu. Tikslas yra sukurti didelę galią ir aukštos kokybės garsą aplinkoje. Tai belaidė sistema leidžia vartotojui prijungti savo mobilųjį telefoną, nešiojamąjį kompiuterį, planšetinius kompiuterius ir kitus įrenginius prie garsiakalbio per „Bluetooth“. Šis lubinis garsiakalbis gali būti specialiai naudojamas gyvenamajame kambaryje, miegamuosiuose ir TV kambaryje.

Taburetė

Ane

Taburetė Ane kėdėje yra tvirtos medienos lentjuostės, kurios atrodo harmoningai, bet nepriklausomai nuo medienos kojų, virš plieninio rėmo. Dizainerė teigia, kad sėdynė, rankomis pagaminta iš sertifikuotos ekologiškos medienos, yra suformuota unikaliai naudojant kelis vienos formos medienos gabalus, išdėstytus ir supjaustytą dinamiškai. Sėdint ant taburetės, šiek tiek padidėja kampas į nugarą ir nusisukimo kampai šonuose užbaigiami taip, kad būtų užtikrinta natūrali, patogi sėdėjimo padėtis. „Ane“ kėdutė yra tinkamo sudėtingumo, kad būtų sukurta elegantiška apdaila.

Kavos Rinkinys

Riposo

Kavos Rinkinys Šios paslaugos dizainas buvo įkvėptas dviejų XX amžiaus pradžios mokyklų - vokiečių „Bauhaus“ ir rusų avangardo. Griežta tiesi geometrija ir gerai apgalvotas funkcionalumas visiškai atitinka tų laikų manifestų dvasią: „kas patogu, yra gražu“. Tuo pačiu metu, laikydamasis šiuolaikinių tendencijų, dizaineris šiame projekte derino dvi kontrastingas medžiagas. Klasikinį baltojo pieno porcelianą papildo ryškūs dangteliai iš kamštienos. Dizaino funkcionalumą palaiko paprastos, patogios rankenos ir bendras formos pritaikymas.