Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Įmonės Prekės Ženklo Pakeitimas

Astra Make-up

Įmonės Prekės Ženklo Pakeitimas Prekės ženklo galia slypi ne tik jo sugebėjimuose ir vizijoje, bet ir komunikacijoje. Paprastas naudoti katalogas, užpildytas stipriomis gaminių nuotraukomis; į vartotojus orientuota ir patraukli svetainė, kurioje teikiamos internetinės paslaugos ir prekės ženklų produktų apžvalga. Mes taip pat sukūrėme vaizdinę kalbą reprezentuodami prekės ženklo sensaciją su mados fotografavimo stiliumi ir šviežia komunikacijos linija socialinėje žiniasklaidoje, užmegzkite dialogą tarp įmonės ir vartotojo.

Šrifto Dizainas

Monk Font

Šrifto Dizainas Vienuolis siekia pusiausvyros tarp humanistinių sans serifų atvirumo ir įskaitomumo bei labiau sureguliuoto kvadratinio sans serifo pobūdžio. Nors iš pradžių buvo sukurtas kaip lotyniškas šriftas, anksti buvo nuspręsta, kad reikia platesnio dialogo, kad būtų įtraukta versija arabiškai. Tiek lotynų, tiek arabų kalba suformuluoti tą patį loginį pagrindą ir bendros geometrijos idėją. Lygiagretaus projektavimo proceso stiprumas leidžia suderinti abi kalbas ir harmoniją. Tiek arabai, tiek lotyniškai dirba sklandžiai, turėdami bendrus skaitiklius, stiebo storį ir lenktas formas.

Pakuotė

Winetime Seafood

Pakuotė „Winetime Seafood“ serijos pakuotės dizainas turėtų parodyti produkto šviežumą ir patikimumą, turėtų skirtis nuo konkurentų palankiai, būti harmoningas ir suprantamas. Naudojamos spalvos (mėlyna, balta ir oranžinė) sukuria kontrastą, pabrėžia svarbius elementus ir atspindi prekės ženklo pozicijas. Parengta viena unikali koncepcija išskiria serijas iš kitų gamintojų. Vaizdinės informacijos strategija leido nustatyti serijos gaminių įvairovę, o iliustracijų naudojimas vietoj nuotraukų padarė pakuotę įdomesnę.

Pakuotės Dizainas

Milk Baobab Baby Skin Care

Pakuotės Dizainas Jį įkvepia pienas, pagrindinis ingredientas. Unikali pieno pakuotės pakuotės konstrukcija atspindi produkto savybes ir yra skirta būti pažįstamai net pirmą kartą vartotojams. Be to, naudojama medžiaga iš polietileno (PE) ir gumos (EVA) bei švelnios pastelinės spalvos savybės pabrėžiant, kad tai švelnus produktas vaikams su silpna oda. Apvali forma uždedama ant kampo, kad mama ir kūdikis būtų saugūs.

Reklaminė Kampanija

Feira do Alvarinho

Reklaminė Kampanija „Feira do Alvarinho“ yra kasmetinis vyno vakarėlis, vykstantis Monkao, Portugalijoje. Kad būtų galima pranešti apie įvykį, ji buvo sukurta senovės ir išgalvota karalystė. Savo vardu ir civilizacija Alvarinho karalystė, paskirta todėl, kad Monkao yra žinoma kaip Alvarinho vyno lopšys, buvo įkvėpta tikrosios Monkao istorijos, vietų, žymių žmonių ir legendų. Didžiausias šio projekto iššūkis buvo perteikti tikrąją teritorijos istoriją į personažo dizainą.

Vizualinio Identiteto Dizainas

ODTU Sanat 20

Vizualinio Identiteto Dizainas 20-ies metų ODTU „Sanat“, kasmet vykstančio Artimųjų Rytų technikos universiteto meno festivalio, metu buvo paprašyta sukurti vaizdinę kalbą, siekiant pabrėžti sekančius 20 festivalio metų. Kaip prašyta, 20-ieji festivalio metai buvo pabrėžti artėjant prie atidengiamo meno kūrinio. Tos pačios spalvos sluoksnių šešėliai, sudarantys skaičius 2 ir 0, sukūrė 3D iliuziją. Ši iliuzija suteikia palengvėjimo jausmą, o skaičiai atrodo tarsi ištirpę fone. Ryškios spalvos pasirinkimas sukuria subtilų kontrastą su banguotos 20 ramybe.