Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Mažmeninė Parduotuvė

Atelier Intimo Flagship

Mažmeninė Parduotuvė 2020 m. mūsų pasaulį užklupo precedento neturintis virusas. Pirmasis „Atelier Intimo“ flagmanas, kurį sukūrė „O and O Studio“, įkvėptas išdegintos žemės atgimimo koncepcijos, reiškiančios gydomosios gamtos galios integraciją, suteikiančią žmonijai naujų vilčių. Nors sukurta dramatiška erdvė, leidžianti lankytojams praleisti akimirkas įsivaizduojant ir fantazuojant tokiame laike ir erdvėje, taip pat sukurta meno instaliacijų serija, siekiant visiškai parodyti tikrąsias prekės ženklo savybes. „Flagship“ nėra eilinė prekybos erdvė, tai „Atelier Intimo“ pasirodymų scena.

Sneaker Box

BSTN Raffle

Sneaker Box Užduotis buvo sukurti ir pagaminti Nike batų veiksmo figūrą. Kadangi šie batai derina baltos gyvatės odos dizainą su ryškiai žaliais elementais, buvo aišku, kad veiksmo figūra bus iškreipta. Dizaineriai per labai trumpą laiką nubrėžė ir optimizavo figūrą kaip veiksmo figūrą gerai žinomų veiksmo herojų stiliaus. Tada jie sukūrė nedidelį komiksą su istorija ir pagamino šią figūrą 3D spausdinimu su aukštos kokybės pakuotėmis.

Kampanijų Ir Pardavimų Palaikymas

Target

Kampanijų Ir Pardavimų Palaikymas 2020 m. „Brainartist“ pradeda daugialypės terpės kampaniją, skirtą klientui Steitz Secura, siekdama pritraukti naujų klientų: su labai individualia žinute kaip tiksline plakatų kampanija kuo arčiau potencialių klientų vartų ir individualizuotu paštu su atitinkamu batu iš dabartinė kolekcija. Gavėjas gauna atitinkamą atitikmenį, kai susitaria dėl susitikimo su pardavimo komanda. Kampanijos tikslas buvo „Steitz Secura“ ir „atitinkanti“ kompanija kaip puikią porą. Brainartist sukūrė labai sėkmingą kampaniją.

Mopedas

Cerberus

Mopedas Ateities transporto priemonėse pageidaujama didelių variklių konstrukcijos pažangos. Tačiau išlieka dvi problemos: efektyvus degimas ir patogumas naudoti. Tai apima vibraciją, transporto priemonės valdymą, degalų prieinamumą, vidutinį stūmoklio greitį, patvarumą, variklio tepimą, alkūninio veleno sukimo momentą ir sistemos paprastumą bei patikimumą. Šiame atskleidimo aprašyme aprašomas naujoviškas 4 taktų variklis, kuris vienu metu užtikrina patikimumą, efektyvumą ir mažą išmetamųjų teršalų kiekį vienoje konstrukcijoje.

Medinis Žaislas

Cubecor

Medinis Žaislas Cubecor yra paprastas, bet sudėtingas žaislas, metantis iššūkį vaikų mąstymo ir kūrybiškumo galiai, supažindinantis juos su spalvomis ir paprastais, vienas kitą papildančiais bei funkciniais priedais. Vieną prie kito pritvirtinus nedidelius kubelius, rinkinys bus pilnas. Dalimis naudojamos įvairios paprastos jungtys, įskaitant magnetus, lipdukus ir kaiščius. Surandant ryšius ir sujungiant juos tarpusavyje, kubas užbaigiamas. Taip pat sustiprina jų trimatį supratimą, įtikindamas vaiką užbaigti paprastą ir pažįstamą tomą.

Abažūras

Bellda

Abažūras Lengvai montuojamas, pakabinamas šviestuvo gaubtas, kuris tiesiog tinka bet kokiai lemputei, nereikalaujant jokių įrankių ar elektros žinių. Gaminių dizainas leidžia vartotojui jį tiesiog užsidėti ir nuimti nuo lemputės be didelių pastangų, kad būtų sukurtas vizualiai malonus apšvietimo šaltinis nebrangiame ar laikinajame būste. Kadangi šio gaminio funkcionalumas yra įterpiamas į savo formą, gamybos kaštai yra panašūs į įprasto plastikinio vazono. Galimybė individualizuoti pagal vartotojo skonį, dažant ar pridedant bet kokių dekoratyvinių elementų sukuria unikalų charakterį.