Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Elektrinis Dviratis

ICON E-Flyer

Elektrinis Dviratis ICON ir „Vintage Electric“ bendradarbiavo kurdami šį nesenstantį elektrinį dviratį. Suprojektuotas ir pastatytas nedidelio tūrio Kalifornijoje, „ICON E-Flyer“ siuva senovinį dizainą su moderniu funkcionalumu, kad būtų sukurtas išskirtinis ir pajėgus asmeninio transporto sprendimas. Funkcijos apima 35 mylių nuotolį, 22 MPH didžiausią greitį (35 MPH lenktynių režime!) Ir dviejų valandų įkrovimo laiką. Išorinė USB jungtis ir įkrovimo jungties taškas, regeneracinis stabdymas ir aukščiausios kokybės komponentai visame. www.iconelectricbike.com

Kalendorius

calendar 2013 “Town”

Kalendorius Miestas yra popierinių amatų rinkinys su dalimis, kurias galima laisvai surinkti į kalendorių. Sudėkite įvairių formų pastatus ir mėgaukitės savo mažo miesto kūrimu. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.

Laikrodis

Ring Watch

Laikrodis Žiedinis laikrodis - tai maksimalus tradicinio laikrodžio supaprastinimas, pašalinant skaičių ir rankas, skirtus dviem žiedams. Šis minimalistinis dizainas suteikia tiek švarų, tiek paprastą vaizdą, kuris puikiai dera su laikrodžio patraukliu estetiškumu. Parašo vainikėlis vis dar yra veiksminga priemonė valandai pakeisti, o paslėptas el. Rašalo ekranas pasižymi ryškiomis spalvų juostomis su išskirtiniu apibrėžimu, galiausiai išlaikydamas analoginį aspektą ir kartu ilgesnį akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

Miesto Suolas

Eternity

Miesto Suolas Dviejų sėdynių suoliukas, pagamintas iš skysto akmens. Du tvirti agregatai suteikia patogų ir apimantį sėdėjimo pobūdį, tuo pačiu rūpindamiesi sistemos stabilumu. Soliuko galai yra išdėstyti taip, kad neutralizuotų menkiausią judesį. Tai suolelis, kuriame atsižvelgiama į esamą miesto aplinkos infrastruktūrą. Įdiegtas paprastas įrengimas vietoje. Tvirtinimo taškų nebereikia, tiesiog mesti ir pamiršti. Saugokitės, aštuntoji arti. o taip.

Parodos Dizainas

Multimedia exhibition Lsx20

Parodos Dizainas Multimedijos paroda buvo skirta nacionalinės valiutos lato pakartotinio įvedimo 20-mečiui paminėti. Parodos tikslas buvo supažindinti su trejybės, kuria buvo paremtas meninis projektas, rėmais, būtent banknotais ir monetomis, autoriais - 40 iškilių įvairių kūrybinių žanrų Latvijos menininkų - ir jų darbais. Parodos koncepcija kilo iš grafito ar švino, kuris yra centrinė pieštuko ašis, bendras menininkų įrankis. Grafito struktūra buvo pagrindinis parodos dizaino elementas.

Kalendorius

calendar 2013 “Module”

Kalendorius Modulis yra naudingas trijų mėnesių kalendorius su atskirais elementais, kurie gali būti sujungti kaip trys kubo formos krovimo moduliai, kad galėtumėte laisvai surinkti juos jums patogiu metu. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.