Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekybos Centras

Fluxion

Prekybos Centras Šios programos įkvėpimas kyla iš skruzdžių kalvų, turinčių unikalią struktūrą. Nors skruzdžių kalvų vidinė struktūra yra labai sudėtinga, ji gali sukurti didžiulę ir tvarkingą karalystę. Tai rodo, kad architektūrinė jo struktūra yra ypač racionali. Tuo tarpu grakščių skruzdžių kalvų arkos viduje pastatyti įspūdingi rūmai, kurie atrodo ypač išskirtiniai. Todėl dizaineris naudoja skruzdės išmintį norėdamas sukurti tiek meninę, tiek gerai pastatytą erdvę, tiek skruzdžių kalvas.

Įėjimo Stalas

organica

Įėjimo Stalas „ORGANICA“ yra Fabrizio filosofinis bet kurios organinės sistemos, kurioje visos dalys yra sujungtos, kad egzistuotų, vaizdavimas. Dizainas buvo pagrįstas žmogaus kūno sudėtingumu ir žmogaus išankstiniu nusistatymu. Žiūrovas vedamas į pakylėtą kelionę. Šios kelionės durys yra dvi masyvios medinės formos, kurios suvokiamos kaip plaučiai, tada aliuminio velenas su jungtimis, primenančiomis stuburą. Žiūrovas gali rasti susuktus strypus, kurie atrodo kaip arterijos, formą, kurią galima suprasti kaip organą, o finalas yra gražus stiklo šablonas, stiprus, bet trapus, kaip ir žmogaus oda.

Parodų Kabina

Onn Exhibition

Parodų Kabina „Onn“ yra aukščiausios kokybės rankų darbo gaminys, kuriame maišomos tradicijos ir šiuolaikiniai dizainai per kultūros vertybių meistrus. „Onn“ medžiagos, spalvos ir gaminiai yra įkvėpti gamtos, kuri tradicinius personažus nušviečia su blizgesio skoniu. Parodos stendas buvo pastatytas taip, kad atkartotų gamtos sceną, naudodamas medžiagas, kurios komplimentuojamos kartu su gaminiais, kad pats taptų suderintu meno kūriniu.

Kalendorius

calendar 2013 “Farm”

Kalendorius Ferma yra kitetinis popierinis gyvūnų kalendorius. Visiškai sukomplektuotas, tai sudaro puikų miniatiūrinį ūkį, kuriame yra šeši skirtingi gyvūnai. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.

Palto Stendas

Lande

Palto Stendas „Paltos stendas“ buvo dizainas, kaip labai dekoratyvi ir funkcionali biuro skulptūra, meno ir funkcijos sintezė. Buvo manoma, kad kompozicija yra estetinė forma, norint pagražinti biuro erdvę ir apsaugoti šiuolaikiškiausią įmonės drabužį - „Blazer“. Galutinis rezultatas yra labai energingas ir rafinuotas kūrinys. Gaminant ir parduodant kūrinį, dizainas turėjo būti lengvas, stiprus ir masiškai gaminamas.

Led Pakabinama Lempa

Stratas.07

Led Pakabinama Lempa Aukšto lygio apdorojimas ir kiekvienos detalės meistriškumas siekia sukurti paprastą, švarų ir nesenstantį dizainą. Ypač „Stratas.07“, pasižyminti tobulai simetriška forma, visiškai atitinka šios specifikacijos taisykles. Integruotas „Xicato XSM Artist“ serijos LED modulis turi spalvų perteikimo indeksą> / = 95, šviesumą 880 lm, galią 17 W, spalvų temperatūrą 3000 K - šiltai baltą (2700 K / 4000 K galima įsigyti pagal pareikalavimą) . Gamintojo nurodoma LED modulių eksploatavimo trukmė yra 50 000 valandų - L70 / B50, o spalva yra vienoda visą gyvenimą (1x2 žingsnių „MacAdams“ per visą gyvenimą).