Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Grafinio Dizaino Proveržis

The Graphic Design in Media Conception

Grafinio Dizaino Proveržis Ši knyga yra apie grafinį dizainą; jame pateikiamas aiškus, detalus dizaino struktūros, kaip proceso, kuris naudojamas bendraujant su auditorijomis, turinčiais skirtingas kultūras, per projektavimo metodus, aprašymas, kaip grafinis dizainas kaip vaidmuo, projektavimo procesai kaip metodai, prekės ženklo dizainas kaip rinkos kontekstas, pakuotės dizainas su paruošti šablonai ir juose yra vaizduojamojo kūrybos kūrinių, kurie naudojami nurodyti projektavimo principus.

Pardavimo Biuras

Chongqing Mountain and City Sales Office

Pardavimo Biuras „Kalnas“ yra pagrindinė šio pardavimo biuro tema, kurią įkvėpė geografinis Čongčingo fonas. Pilkų marmurų raštas ant grindų formuojasi trikampio formos; be to, ant fasadų sienų ir netaisyklingos formos priėmimo skaitiklių yra daugybė keistų ir aštrių kampų bei kampų, kad būtų galima parodyti „kalno“ sąvoką. Be to, grindys, jungiančios grindis, yra suprojektuotos kaip praėjimas per urvą. Tuo tarpu nuo lubų pakabinami LED šviestuvai, imituojantys lietaus sceną slėnyje ir sukuriantys natūralų pojūtį, kad sušvelnintų visą įspūdį.

Atostogų Namo Grafika

SAKÀ

Atostogų Namo Grafika „PRIM“ studija „PRIM“ sukūrė svečių namų SAKÀ vizualinį identitetą, kuriame yra: vardo ir logotipo dizainas, grafika kiekviename kambaryje (simbolių dizainas, tapetų modeliai, sienų paveikslų piešiniai, pagalvių aplikacijos ir kt.), Svetainės dizainas, atvirukai, ženkleliai, vardinės kortelės ir kvietimai. Kiekvienas svečių namų SAKÀ kambarys pristato skirtingą legendą, susijusią su Druskininkais (Lietuvos kurortiniu miestu, kuriame yra šis namas) ir jo apylinkėmis. Kiekvienas kambarys turi savo simbolį, kaip raktinį žodį iš legendos. Šios piktogramos atsiranda interjero grafikoje ir kituose jo vizualinį identitetą formuojančiuose objektuose.

Kilimas

Folded Tones

Kilimas Kilimėliai iš prigimties yra plokšti, tikslas buvo nuginčyti šį paprastą faktą. Trijų dimensijų iliuzija pasiekiama tik trimis spalvomis. Tonų įvairovė ir kilimėlio gylis priklauso nuo juostelių pločio ir tankio, o ne nuo didelės spalvų paletės, kuri gali sulipti su tam tikra erdve, taip suteikiant galimybę lanksčiai naudoti. Iš viršaus arba iš toli kilimas primena sulankstytą lapą. Tačiau sėdint ar gulint ant jo, raukšlių iliuzija gali būti nejautri. Dėl to buvo naudojamos paprastos pasikartojančios eilutės, kuriomis galima mėgautis kaip abstrakčiu piešiniu iš arti.

Suknelė

Nyx's Arc

Suknelė Kai šviesa gerai prasiskverbs pro langus, susidarys estetinio apšvietimo ir apšvietimo lygis, kad žmonės į kambarį pritrauktų paslaptingą ir ramią mintį, kaip „Nyx“ su paslaptingu ir tyliu, naudodami laminuotus audinius ir susukite, kad pakreiptumėte tokią grožio interpretaciją.

Karoliai

Extravaganza

Karoliai Elegantiškas kolbas, įkvėptas ruffų, senovinių kaklo dekoracijų, kurias galite pamatyti ant daugelio gražių XVI ir XVII amžiaus paveikslų. Pasižymi šiuolaikišku ir šiuolaikišku dizainu, supaprastinantį tipinį ruffų stilių, bandantį jį padaryti modernų ir šiuolaikišką. Sudėtingas efektas, suteikiantis eleganciją dėvėtojui, naudojant juodas arba baltas spalvas leidžia daugybę derinių su moderniu ir grynu dizainu. Vieno lanko karoliai, lankstūs ir lengvi. Nebrangi medžiaga, tačiau aukštosios mados įspūdingas dizainas, kuris daro šį šaltesnį ne tik papuošalu, bet ir nauju kūno ornamentu.