Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Miesto Elektromobilis

Lecomotion

Miesto Elektromobilis Ekologiškas ir ekologiškas „LECOMOTION E-trike“ yra triratis dviratis, padedantis elektra, kurį įkvėpė įmontuoti krepšeliai. LECOMOTION E-triukai yra skirti dirbti kaip miesto dviračių dalijimosi sistemos dalis. Taip pat suprojektuotas taip, kad galėtų lizdus išdėstyti linijoje, kad būtų galima kompaktiškai laikyti daiktus, ir palengvinti daugelio jų surinkimą ir perkėlimą vienu metu per besisukančias galines duris ir nuimamą alkūninį rinkinį. Teikiama pagalba važiuojant pedalais. Galite naudoti kaip įprastą dviratį, su palaikomąja baterija arba be jos. Krovinys taip pat leido gabenti 2 vaikus ar vieną suaugusįjį.

Kanceliarinės Prekės

commod – Feines in Holz

Kanceliarinės Prekės „Commod“ specializuojasi interjero darbuose. Laikydamasi devizo „puikios medinės prekės“, įmonė įgyvendina ypač išskirtinius gyvenamųjų namų projektus. Kanceliarinės prekės turėjo patenkinti šį reikalavimą. Sumažintas, bet žaismingas išdėstymas buvo realizuotas naudojant ypač sumaišytas spalvas. Kanceliarinės prekės atspindi firmos stilių, taip pat jos ideologiją naudoti tik pačią brangiausią medžiagą: Popierius pagamintas iš 100 procentų medvilnės, vokai iš tikros medinės faneros. Vizitinės kortelės „įkūnija“ įmonių šūkį sukurdamos 3 matmenų kambarį, kuriame būtų tipiniai mediniai gaminiai.

Popieriaus Smulkintuvas

HandiShred

Popieriaus Smulkintuvas „HandiShred“ yra nešiojamasis rankinis popieriaus smulkintuvas, kuriam nereikia išorinio maitinimo šaltinio. Jis yra suprojektuotas mažas ir tvarkingai, todėl galite jį pastatyti ant savo stalo, stalčiaus ar portfelio, prie kurio galite lengvai pasiekti ir susmulkinti savo svarbų dokumentą bet kur ir bet kada. Šis patogus smulkintuvas puikiai tinka susmulkinti bet kokius dokumentus ar kvitus, kad būtų užtikrinta, jog privati, konfidenciali ir bet kokia asmeninė informacija visada būtų saugi.

Sąveikos Lentelė

paintable

Sąveikos Lentelė Dažomas yra daugiafunkcis stalas kiekvienam, tai gali būti paprastas stalas, piešimo stalas ar muzikos instrumentas. Norėdami piešti ant stalo paviršiaus, galite naudoti įvairias spalvas, kad galėtumėte kurti muziką su savo draugais ar šeima, o paviršius piešinius pavers melodija spalvų jutikliais. Yra du piešimo būdai: kūrybinis piešimas ir natų piešimas. Vaikai gali piešti bet ką, ką nori sukurti atsitiktine muzika, arba naudoti mūsų sukurtą taisyklę, kad užpildytume spalvą konkrečioje vietoje, kad padarytume darželio rimą.

Stalas, Estakada, Cokolis

Trifold

Stalas, Estakada, Cokolis Trifoldo formą parodo trikampių paviršių derinys ir unikali sulankstoma seka. Jis turi minimalistinį, tačiau sudėtingą ir skulptūrinį dizainą, kiekvienu žvilgsnio kampu atskleidžia unikalią kompoziciją. Dizainas gali būti pritaikytas įvairiems tikslams nepakenkiant jo konstrukciniam vientisumui. „Trifold“ yra skaitmeninių gamybos metodų ir naujų gamybos technologijų, tokių kaip robotika, naudojimo pavyzdys. Gamybos procesas buvo sukurtas bendradarbiaujant su robotų gamybos įmone, kuri specializuojasi metalų lankstyme su 6 ašių robotais.