Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kilimas

Folded Tones

Kilimas Kilimėliai iš prigimties yra plokšti, tikslas buvo nuginčyti šį paprastą faktą. Trijų dimensijų iliuzija pasiekiama tik trimis spalvomis. Tonų įvairovė ir kilimėlio gylis priklauso nuo juostelių pločio ir tankio, o ne nuo didelės spalvų paletės, kuri gali sulipti su tam tikra erdve, taip suteikiant galimybę lanksčiai naudoti. Iš viršaus arba iš toli kilimas primena sulankstytą lapą. Tačiau sėdint ar gulint ant jo, raukšlių iliuzija gali būti nejautri. Dėl to buvo naudojamos paprastos pasikartojančios eilutės, kuriomis galima mėgautis kaip abstrakčiu piešiniu iš arti.

Suknelė

Nyx's Arc

Suknelė Kai šviesa gerai prasiskverbs pro langus, susidarys estetinio apšvietimo ir apšvietimo lygis, kad žmonės į kambarį pritrauktų paslaptingą ir ramią mintį, kaip „Nyx“ su paslaptingu ir tyliu, naudodami laminuotus audinius ir susukite, kad pakreiptumėte tokią grožio interpretaciją.

Karoliai

Extravaganza

Karoliai Elegantiškas kolbas, įkvėptas ruffų, senovinių kaklo dekoracijų, kurias galite pamatyti ant daugelio gražių XVI ir XVII amžiaus paveikslų. Pasižymi šiuolaikišku ir šiuolaikišku dizainu, supaprastinantį tipinį ruffų stilių, bandantį jį padaryti modernų ir šiuolaikišką. Sudėtingas efektas, suteikiantis eleganciją dėvėtojui, naudojant juodas arba baltas spalvas leidžia daugybę derinių su moderniu ir grynu dizainu. Vieno lanko karoliai, lankstūs ir lengvi. Nebrangi medžiaga, tačiau aukštosios mados įspūdingas dizainas, kuris daro šį šaltesnį ne tik papuošalu, bet ir nauju kūno ornamentu.

Dizaino Renginių Programa

Russian Design Pavilion

Dizaino Renginių Programa parodos, dizaino konkursai, dirbtuvės, švietimo dizaino konsultacijos ir leidybos projektai, skirti reklamuoti rusų dizainerius ir prekės ženklus užsienyje. Mūsų veikla skatina rusiškai kalbančius dizainerius tobulinti savo žinias ir įgūdžius vykdant tarptautinius projektus ir padeda suprasti jų vaidmenį dizaino bendruomenėje, kaip skatinti ir skatinti savo gaminių konkurencingumą bei kurti tikras naujoves.

Paraventas

Positive and Negative

Paraventas Tai produktas, kuris vienu metu tarnauja kaip funkcija ir grožis, pagardintas kultūros ir šaknų užuomina. „Teigiamas ir neigiamas“ mokinys veikia kaip reguliuojamas ir mobilus privatumo barjeras, kuris neišsikiša ir netrikdo vietos. Islamo motyvas suteikia į nėrinius panašų efektą, kuris yra atimamas iš „Corian“ / „Derva“ medžiagos ir atvirkščiai. Panašiai kaip yin yang, blogoje visada yra šiek tiek gero, o geroje visada yra šiek tiek gero. Kai saulė leidžiasi ties teigiama ir neigiama, tai tikrai šviečia jos momentas, o geometriniai šešėliai dažo kambarį.