Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kalendorius

Calendar 2014 “Town”

Kalendorius Miestas yra popierinių amatų rinkinys su dalimis, kurias galima laisvai surinkti į kalendorių. Sudėkite įvairių formų pastatus ir mėgaukitės savo mažo miesto kūrimu. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Šiuolaikinis Qipao

The Remains

Šiuolaikinis Qipao Įkvėpimas yra kilęs iš Kinijos relikvijų. „Keramika“ yra populiariausia reprezentacija, kuri yra populiariausia nepriklausomai nuo karaliaus ir žmonių. Mano tyrime net ir šiandien nepakitę esminiai Kinijos estetiniai mados ir fengšui (interjero ir aplinkos dizainas) standartai. Jiems patinka peržiūra, sluoksniavimasis ir norai. Norėčiau suprojektuoti „Qipao“, kad keramikos implikacija ir bruožas iš senosios dinastijos taptų šiuolaikiška. Ir provokuoja žmones, kurie pamiršta savo kultūrą ir tautybę, kai mes esame „i“ kartoje.

Restoranas

Osaka

Restoranas Kaimynystėje „Itaim Bibi“ (San Paulas, Brazilija) įsikūrusi Osaka išdidžiai demonstruoja savo architektūrą, siūlanti intymią ir jaukią atmosferą skirtingose jos erdvėse. Lauko terasa šalia gatvės yra įėjimas į žalią ir modernų kiemą, vidinio, išorinio ir gamtos ryšys. Asmeninis ir rafinuotas estetika buvo įgyvendintas naudojant natūralius elementus, tokius kaip medis, akmenys, geležis ir tekstilė. „Lamella“ stogo sistema su silpnu apšvietimu ir medinės grotelės buvo kruopščiai išnagrinėtos, kad būtų galima suderinti interjero dizainą ir sukurti skirtingą aplinką.

Vyno Tyrimo Įstaiga

Grapevine House

Vyno Tyrimo Įstaiga Vynuogių namas abstrakčios vynuogės pavidalu, kurios beveik nėra laukiama vynuogyne. Jo pagrindinis atraminis elementas, kurį sukuria skaitmeninė pagaminta kolona, atspindi senosios vynuogės šaknies garbę. „Grapevine House“ priekyje esantis ištisinis stiklas yra atviras visomis kryptimis ir suteikia galimybę iš karto patirti vynuogyno kraštovaizdžio įspūdį. Tokiu būdu turėtų būti pagerintas visų bandomųjų vynų skonis.

Kalendorius

Calendar 2014 “Farm”

Kalendorius „Farm“ popieriaus amatų rinkinį lengva surinkti. Nereikia klijų ar žirklių. Surinkite, pritvirtindami dalis tuo pačiu ženklu. Kiekvienas gyvūnas bus dviejų mėnesių kalendorius. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Daugiašonė Užuolaidinių Sienų Sistema

GLASSWAVE

Daugiašonė Užuolaidinių Sienų Sistema Daugiasienių užuolaidinių sienų sistema „GLASSWAVE“ atveria duris didesniam lankstumui projektuojant stiklines sienas masinei gamybai. Ši nauja koncepcija užuolaidų sienose paremta vertikalių montažinių cilindrinių, o ne stačiakampių profilių principu. Šis be galo novatoriškas požiūris reiškia, kad gali būti sukurtos daugia krypčių jungtys, padidinančios dešimtkart daugiau galimų geometrinių derinių stiklinėse sienose. „GLASSWAVE“ yra mažaaukščių dangų sistema, skirta išskirtinių, ne aukštesnių kaip trijų aukštų, rinkai (didybės salės, salonai, atriumai ir kt.)