Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kalendorius

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendorius Suprojektuokite kambarį, atsineškite sezonus - Gėlių kalendorius pateikiamas su vazos dizainu, kuriame yra 12 skirtingų gėlių. Kiekvieną mėnesį praskaidrinkite savo gyvenimą sezonine gėle. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Juvelyriniai Dirbiniai

Angels OR Demons

Juvelyriniai Dirbiniai Mes esame nuolatinio gėrio ir blogio, tamsos ir šviesos, dienos ir nakties, chaoso ir tvarkos, karo ir taikos, didvyrio ir piktadario kovų liudininkai. Nepriklausomai nuo mūsų religijos ar tautybės, mums buvo papasakota mūsų nuolatinių kompanionų istorija: angelas, sėdintis ant dešiniojo peties, ir demonas kairėje, angelas įtikina mus daryti gera ir užrašo mūsų gerus darbus. Jis velnias įtikina mus daryti blogus ir registruoja mūsų blogus darbus. Angelas yra mūsų „superego“ metafora, o velnias reiškia „id“ ir nuolatinę sąžinės ir sąmonės kovą.

Etiketės

Propeller

Etiketės Sraigtas yra įvairių pasaulio šalių dvasių rinkinys, susietas su kelionių lėktuvu tema ir pilotas-keliautojas kaip prekės ženklo veikėjas. Kiekvienos rūšies gėrimo ypatybės atskleidžiamos daugybe iliustracijų, užrašais, primenančiais aviacijos ženklelius, ir eskizais, kurie yra kokteilių receptai. Įvairialypis dizainas papildytas įvairiais spalvotos folijos tonais, skirtingais lakais, raštais ir įspaudais.

Kalendorius

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendorius Portalo „goo“ reklaminis kalendorius (http://www.goo.ne.jp) yra funkcinis kalendorius, kurio kiekvieno mėnesio lapas paverčiamas į kišenę, leidžiančią laikyti ir tvarkyti vizitines korteles, užrašus ir kvitus. . Tema yra „Raudona styga“, skirta parodyti ryšį tarp goo ir jo vartotojų. Abu kišenės galai iš tikrųjų laikomi raudonais siūlais, kurie tampa dizaino akcentu. Maloniai išraiškingos formos kalendorius, tinkamas 2014 metams.

Arbatos Rinkinys

Wavy

Arbatos Rinkinys Gamtos įkvėptas travertino terasos, „Wavy“ yra arbatos rinkinys, kuris suteiks jums unikalios arbatos patirties. Inovatyvios rankenos sukurtos patogiai tilpti į jūsų rankas. Pakabindami taurę delnais, pamatysite, kad ji atsiskleidžia kaip vandens lelija ir nuves jus į ramybės akimirką.

Juvelyriniai Dirbiniai

Poseidon

Juvelyriniai Dirbiniai Papuošalai, kuriuos kuriu, išreiškia mano jausmus. Tai atspindi mane kaip menininką, dizainerį ir taip pat kaip asmenį. „Poseidon“ kūrimo priežastis buvo nustatyta pačiomis tamsiausiomis mano gyvenimo valandomis, kai jaučiausi išsigandusi, pažeidžiama ir reikalinga apsauga. Pirmiausia aš sukūriau šią kolekciją, kad ji būtų naudojama savigynai. Nors ši idėja šiame projekte išblėso, ji vis dar egzistuoja. „Poseidon“ (graikų mitologijoje žemės drebėjimų jūros dievas ir „Žemės purtytojas“) yra mano pirmoji oficiali kolekcija, skirta stiprioms moterims, skirta suteikti dėvėtojui galios ir pasitikėjimo savimi jausmą.