Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Papuošalai

odyssey

Papuošalai Pagrindinė monomerio odisėjos idėja yra tūrinių, geometrinių figūrų padengimas raštuota oda. Iš to išplaukia aiškumo ir iškraipymo, skaidrumo ir slėpimo sąveika. Visos geometrinės figūros ir raštai gali būti derinami pagal norą, įvairūs ir papildomi papildymais. Ši žavi, paprasta idėja leidžia sukurti beveik neišsemiamą dizainų asortimentą, puikiai suderinantį su greito prototipų (3D spausdinimo) teikiamomis galimybėmis, nes kiekvienas klientas gali turėti visiškai individualų ir unikalų gaminį (apsilankykite: www.monomer). eu-parduotuvė).

Šluota Ir Šluota

Ropo

Šluota Ir Šluota „Ropo“ yra savaime balansuojanti šluotos ir šluotos koncepcija, kuri niekada nenukrenta ant grindų. Dėl nedidelio vandens rezervuaro, esančio šiukšlių dėžės apatiniame skyriuje, svorio, „Ropo“ išlaiko natūralų pusiausvyrą. Tiesiogiai nušluostę dulkes tiesia dulkių dėžės lūpa, vartotojai gali sugriebti šluotą ir dulkių dėžę ir sudėti ją kaip vieną bloką, nesirūpindami, kad ji kada nors nukristų. Šiuolaikiška ekologiška forma siekiama suteikti vidaus erdvėms paprastumo, o siūbuojantis, weeble wobble bruožas ketina sužavėti vartotojus valant grindis.

Fotelis

Baralho

Fotelis „Baralho“ fotelis pasižymi įspūdingu šiuolaikišku dizainu, sudarytu iš grynų formų ir tiesių linijų. Pagamintas iš sulankstytų ir suvirintų šlifuotų aliuminio plokštelių, šis fotelis išsiskiria savo paryškintu tvirtumu, kuris iššaukia medžiagos tvirtumą. Tai gali sujungti į vieną elementą grožį, lengvumą ir linijų bei kampų tikslumą.

Flagmanų Parduotuvė

Lenovo

Flagmanų Parduotuvė „Lenovo“ pavyzdinės parduotuvės tikslas - pagerinti prekės ženklo įvaizdį, suteikiant auditorijai platformą, leidžiančią bendrauti ir dalytis per parduotuvėje sukurtą gyvenimo būdą, paslaugas ir patirtį. Dizaino koncepcija yra kuriama remiantis misija įgyvendinti perėjimą nuo kompiuterinių prietaisų gamintojo prie pirmaujančio prekės ženklo tarp plataus vartojimo elektronikos tiekėjų.

Vyno Etiketė

5 Elemente

Vyno Etiketė „5 Elemente“ dizainas yra projekto rezultatas, kai klientas pasitikėjo dizaino agentūrą visomis išraiškos laisvėmis. Ryškiausias šio dizaino akcentas yra romėniškas simbolis „V“, vaizduojantis pagrindinę produkto idėją - penkias vyno rūšis, susipynusias į unikalų mišinį. Etiketėje naudojamas specialus popierius, taip pat strateginis visų grafinių elementų išdėstymas išprovokuoja potencialų vartotoją paimti butelį ir susukti jį į rankas, paliesti, o tai neabejotinai sukuria gilesnį įspūdį ir dizainą daro įsimenamiausią.

Gaiviųjų Gėrimų Pakuotė

Coca-Cola Tet 2014

Gaiviųjų Gėrimų Pakuotė Sukurti „Coca-Cola“ skardinių seriją, išplatinančią milijonus „Tết“ norų visoje šalyje. Šiems pageidavimams formuoti panaudojome „Coca-cola“ simbolį Tết („Kregždės paukštis“). Kiekvienoje skardinėje buvo šimtai rankomis nupieštų kregždžių ir kruopščiai išdėstytos aplink pasirinktinį scenarijų, kurie kartu sudaro prasmingų vietnamiečių norų seriją. „An“ reiškia taiką. „Tài“ reiškia sėkmę, „Lộc“ reiškia klestėjimą. Šie žodžiai yra plačiai keičiami per atostogas ir tradiciškai puošia „Tết“ dekoracijas.