Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kalendorius

Calendar 2014 “Safari”

Kalendorius „Safari“ yra popierinių amatų gyvūnų kalendorius. Nuimkite ir surinkite 6 lapus su 2 mėnesio kalendoriais šonuose. Sulenkite kėbulą ir jungčių dalis išilgai raukšlių, pažiūrėkite į žymes ant jungčių ir priklijuokite, kaip parodyta. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Usb Atmintinė

Frohne eClip

Usb Atmintinė „eClip“ yra pirmoji pasaulyje popieriaus spaustuko USB atmintinė su metrine liniuote. „eClip“ buvo pagerbtas „Sidabrinės„ iDA “ir„ Auksinio A “dizaino apdovanojimais. „eClip“ yra lengvas, tinka jūsų raktų pakabukuose ir veikia kaip popieriaus spaustukas, skirtas tvarkyti dokumentus, kvitus ir pinigus. „eClip“ apsaugo asmens duomenis, intelektinę nuosavybę, darbdavio duomenis, medicininius duomenis ir komercines paslaptis naudodama saugos programinę įrangą. „eClip“ sukūrė Frohne, Florida. Auksinės atminties jungtis yra atspari smūgiams, įbrėžimams, vandeniui, alkoholiui, dulkėms, rūdims ir elektromagnetiniams.

Elektrinis Pjūklas

Rotation Saw

Elektrinis Pjūklas Elektrinis grandininis pjūklas su besisukančia rankena. Ši grandinė turi rankeną, kuri sukasi 360 ° ir sustos iš anksto nustatytais kampais. Paprastai žmonės pjauna medžius horizontaliai arba vertikaliai, sukdami pjūklą tam tikrais kampais arba pasvirdami ar pakreipdami savo kūno dalis. Deja, pjūklas dažnai slysta iš vartotojo rankos arba vartotojas turi dirbti nepatogioje padėtyje, o tai gali sukelti sužeidimus. Norint kompensuoti tokius trūkumus, siūlomas pjūklas sumontuotas sukamąja rankena, kad vartotojas galėtų reguliuoti pjovimo kampus.

Butelių Dekoras

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Butelių Dekoras Auksu spindintis „Lietuvos degtinės auksas. Juodasis leidimas “savo išskirtinį žvilgsnį paveldėjo iš lietuvių liaudies meno. Rombas ir silkės kaulai, sujungti iš mažų kvadratų, yra labai paplitę modeliai lietuvių liaudies mene. Nors nuoroda į šiuos tautinius motyvus įgavo modernesnių formų - paslaptingi praeities atspindžiai buvo paversti šiuolaikiniu menu. Vyraujančios auksinės ir juodos spalvos pabrėžia išskirtinį degtinės filtravimo procesą per anglies ir aukso filtrus. Būtent tai daro „lietuvišką degtinę auksu. Juodasis leidimas “, toks subtilus ir aiškus.

Kalendorius

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendorius Suprojektuokite kambarį, atsineškite sezonus - Gėlių kalendorius pateikiamas su vazos dizainu, kuriame yra 12 skirtingų gėlių. Kiekvieną mėnesį praskaidrinkite savo gyvenimą sezonine gėle. Kokybiški dizainai gali pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų mintis. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai yra sukurti naudojant „Gyvenimo su dizainu“ koncepciją.

Juvelyriniai Dirbiniai

Angels OR Demons

Juvelyriniai Dirbiniai Mes esame nuolatinio gėrio ir blogio, tamsos ir šviesos, dienos ir nakties, chaoso ir tvarkos, karo ir taikos, didvyrio ir piktadario kovų liudininkai. Nepriklausomai nuo mūsų religijos ar tautybės, mums buvo papasakota mūsų nuolatinių kompanionų istorija: angelas, sėdintis ant dešiniojo peties, ir demonas kairėje, angelas įtikina mus daryti gera ir užrašo mūsų gerus darbus. Jis velnias įtikina mus daryti blogus ir registruoja mūsų blogus darbus. Angelas yra mūsų „superego“ metafora, o velnias reiškia „id“ ir nuolatinę sąžinės ir sąmonės kovą.