Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vyno Etiketė

5 Elemente

Vyno Etiketė „5 Elemente“ dizainas yra projekto rezultatas, kai klientas pasitikėjo dizaino agentūrą visomis išraiškos laisvėmis. Ryškiausias šio dizaino akcentas yra romėniškas simbolis „V“, vaizduojantis pagrindinę produkto idėją - penkias vyno rūšis, susipynusias į unikalų mišinį. Etiketėje naudojamas specialus popierius, taip pat strateginis visų grafinių elementų išdėstymas išprovokuoja potencialų vartotoją paimti butelį ir susukti jį į rankas, paliesti, o tai neabejotinai sukuria gilesnį įspūdį ir dizainą daro įsimenamiausią.

Gaiviųjų Gėrimų Pakuotė

Coca-Cola Tet 2014

Gaiviųjų Gėrimų Pakuotė Sukurti „Coca-Cola“ skardinių seriją, išplatinančią milijonus „Tết“ norų visoje šalyje. Šiems pageidavimams formuoti panaudojome „Coca-cola“ simbolį Tết („Kregždės paukštis“). Kiekvienoje skardinėje buvo šimtai rankomis nupieštų kregždžių ir kruopščiai išdėstytos aplink pasirinktinį scenarijų, kurie kartu sudaro prasmingų vietnamiečių norų seriją. „An“ reiškia taiką. „Tài“ reiškia sėkmę, „Lộc“ reiškia klestėjimą. Šie žodžiai yra plačiai keičiami per atostogas ir tradiciškai puošia „Tết“ dekoracijas.

Stalo Stalo Sistema

Osoro

Stalo Stalo Sistema Novatoriškas „OSORO“ pobūdis yra suderinti aukštos kokybės stikluoto porceliano kokybę ir jam būdingą dramblio kaulo spalvos blizgią odą su funkcija, tinkama konservuoti maistą šaldytuve ar šaldiklyje ir gaminti maistą garų orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje. Paprasta, modulinė forma su įvairiais elementais gali būti sukraunama norint sutaupyti vietos, lanksčiai sujungiama ir uždaroma daugiaspalviu silikoniniu O sandarikliu arba O jungtimi, kad maistas išliktų gerai užsandarintas. „OSORO“ gali būti visuotinai naudojamas, pašalinant mūsų kasdienio gyvenimo poreikį.

Ribota Išskirtinių Vynų Serija

Echinoctius

Ribota Išskirtinių Vynų Serija Šis projektas yra unikalus įvairiais būdais. Dizainas turėjo atspindėti unikalų aptariamo produkto pobūdį - išskirtinį autorinį vyną. Be to, buvo reikalavimas perduoti giluminę produkto pavadinimo reikšmę - aukščiausiasis, saulėgrįžos, nakties ir dienos kontrastas, juodai baltas, atviras ir neaiškus. Dizaino tikslas buvo atspindėti naktį paslėptą paslaptį: naktinio dangaus grožį, kuris mus taip stebina, ir mistinę mįslę, paslėptą žvaigždynuose ir Zodiake.

Švietimo Ir Mokymo Priemonė

Corporate Mandala

Švietimo Ir Mokymo Priemonė Firmos mandala yra visiškai nauja švietimo ir mokymo priemonė. Tai novatoriška ir unikali senovės mandalos principo ir firminio identiteto integracija, skirta sustiprinti komandinį darbą ir bendrus verslo rezultatus. Be to, tai yra naujas įmonės firminės tapatybės elementas. Firmos mandala yra grupinė komandos veikla arba vadovo individuali veikla. Jis yra sukurtas konkrečiai įmonei ir yra laisvai ir intuityviai nuspalvintas komandos ar individualių spalvų, kur kiekvienas gali pasirinkti bet kurią spalvą ar lauką.

Maišytuvai

Electra

Maišytuvai „Electra“, neturinti atskiros rankenos, visus traukia dėl savo elegancijos ir sumanios išvaizdos, kad būtų išskirtinė virtuvėms. Nuleidęs skaitmeninis kriauklių maišytuvas vartotojams suteikia judėjimo laisvę virtuvėse ir siūlo dvi skirtingas srauto funkcijas. Electra priekinėje srityje elektroninė trinkelė suteikia jums prieigą prie visų funkcijų, tiek tada, kai purkštuvas yra įmontuotas į snapelį, tiek rankoje, kurį galite valdyti naudodami tik savo piršto galiuką.