Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Tachografų Programuotojas

Optimo

Tachografų Programuotojas „Optimo“ yra novatoriškas jutiklinio ekrano produktas, skirtas programuoti ir kalibruoti visus komerciniuose automobiliuose įmontuojamus skaitmeninius tachografus. Sutelkdamas dėmesį į greitį ir patogumą, „Optimo“ sujungia belaidį ryšį, gaminio taikymo duomenis ir daugybę skirtingų jutiklių jungčių į nešiojamąjį prietaisą, skirtą naudoti automobilio salone ir dirbtuvėse. Suprojektuota optimaliai ergonomikai ir lanksčiam padėties nustatymui, jos užduotis pagrįsta sąsaja ir novatoriška aparatinė įranga žymiai pagerina vartotojo patirtį ir tachografų programavimą atsižvelgia į ateitį.

Ekologiškas Alyvuogių Aliejus

Epsilon

Ekologiškas Alyvuogių Aliejus Alyvuogių aliejus „Epsilon“ yra riboto leidimo produktas iš ekologiškų alyvuogių giraites. Visas gamybos procesas atliekamas rankomis, naudojant tradicinius metodus, o alyvuogių aliejus išpilstomas į butelius nefiltruotas. Sukūrėme šią pakuotę norėdami užtikrinti, kad vartotojas iš gamyklos gautų jautrius labai maistingo produkto komponentus be jokių pakeitimų. Mes naudojame butelį „Quadrotta“, apsaugotą apvyniojimu, pririštu oda ir įdėtą į rankų darbo medinę dėžę, užklijuotą sandarinimo vašku. Taigi vartotojai žino, kad produktas atkeliavo tiesiai iš gamyklos be jokio įsikišimo.

Laboratorinė Vandens Valymo Sistema

Purelab Chorus

Laboratorinė Vandens Valymo Sistema „Purelab Chorus“ yra pirmoji modulinė vandens valymo sistema, pritaikyta individualiems laboratorijos poreikiams ir erdvei. Jis tiekia visų rūšių išgrynintą vandenį, todėl yra pritaikomas, lankstus ir pritaikytas sprendimas. Modulinius elementus galima paskirstyti visoje laboratorijoje arba sujungti vienas su kitu unikaliu bokšto formatu, taip sumažinant sistemos pėdsaką. Hapsiniai valdymo įtaisai pasiūlo labai kontroliuojamą išpylimo srautą, tuo tarpu šviesos lemputė rodo choro būseną. Nauja technologija padaro „Chorus“ pažangiausia turima sistema, sumažindama poveikį aplinkai ir einamąsias išlaidas.

Laivo Kontrolės Sistema

GE’s New Bridge Suite

Laivo Kontrolės Sistema GE modulinė laivo valdymo sistema sukurta pritaikyti ir didelius, ir lengvus indus, užtikrinant intuityvų valdymą ir aiškų vaizdinį grįžtamąjį ryšį. Nauja padėties nustatymo technologija, variklio valdymo sistemos ir stebėjimo įtaisai leidžia tiksliai valdyti laivus uždaroje erdvėje ir tuo pačiu sumažinti operatoriui tenkantį stresą, nes sudėtingi rankiniai valdymo įtaisai yra pakeisti nauja jutiklinio ekrano technologija. Reguliuojamas ekranas sumažina atspindžius ir optimizuoja ergonomiką. Visos konsolės turi integruotas griebimo rankenas, skirtas naudoti neapdorotose jūrose.

Vyno Namas

Crombe 3.0

Vyno Namas „Crombé“ vyninės parduotuvės koncepcijos tikslas buvo, kad klientai patirtų visiškai naują apsipirkimo būdą. Pagrindinė idėja buvo pradėti nuo išvaizdos ir sandėlio, prie kurio vėliau pridėjome lengvumo ir subtilumo. Nepaisant to, kad vynai yra pateikiami originalioje pakuotėje, švarios metalinių rėmų linijos vis tiek garantuoja žinomumą ir perspektyvą. Kiekvienas butelis pakabinamas rėmelyje tokiu pat polinkiu, kokiu someljė jiems tarnautų. 12 m ilgio stove yra šampanai ir spintelės. Vienoje spintelėje klientai gali saugiai laikyti iki 30 butelių.