Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Restoranas

Thankusir Neverland

Restoranas Viso projekto plotas yra gana didelis, elektros energijos ir vandens pertvarkymo bei centrinio oro kondicionavimo, taip pat kitos virtuvės įrangos ir įrangos kaina yra didelė, todėl turimas biudžetas vidaus erdvių dekoravimui yra gana ribotas, todėl dizaineriai imasi „ gamtos pastato grožis ", kuris teikia didelę staigmeną. Stogas buvo modifikuotas, viršuje įrengiant skirtingo dydžio dangų. Dienos metu saulė šviečia pro dangų, sukuria gamtos ir suderinto šviesos efektą.

Žiedas

Ohgi

Žiedas „Ohgi“ žiedo dizainerė Mimaya Dale su šiuo žiedu perdavė simbolinę žinutę. Žiedo įkvėpimas kilo iš teigiamų prasmių, kurias turi japonų lankstymo gerbėjai ir kiek jie yra mylimi japonų kultūroje. Medžiagai naudojama 18K geltonojo aukso ir safyras, jie sukuria prabangią aurą. Be to, sulankstomas ventiliatorius yra ant žiedo kampu, kuris suteikia nepakartojamo grožio. Jos dizainas yra Rytų ir Vakarų vienybė.

Laiškų Atidarytuvas

Memento

Laiškų Atidarytuvas Viskas prasideda nuo dėkingumo. Laiškų atidarytuvų serija, atspindinti profesijas: „Memento“ yra ne tik įrankių rinkinys, bet ir objektų serija, išreiškianti vartotojo dėkingumą ir jausmus. Produktų semantika ir nesudėtingi įvairių profesijų atvaizdai, dizainai ir unikalūs kiekvieno „Memento“ kūrinio naudojimo būdai suteikia vartotojui nuoširdžių potyrių.

Japonų Restoranas Ir Baras

Dongshang

Japonų Restoranas Ir Baras „Dongshang“ yra japonų restoranas ir baras, įsikūręs Pekine, sudarytas iš įvairių formų ir dydžių bambuko. Projekto vizija buvo sukurti unikalią valgymo aplinką, susiejant japonų estetiką su Kinijos kultūros elementais. Tradicinė medžiaga, glaudžiai susijusi su abiejų šalių menais ir amatais, dengia sienas ir lubas, kad sukurtų intymią atmosferą. Natūrali ir tvari medžiaga simbolizuoja klasikinėje kinų istorijoje, Septyniuose Bambuko giraitės išmintuose, minėtą priešmiesčio filosofiją, o interjeras sukelia vakarienės jausmą bambuko giraite.

Fotelis

Osker

Fotelis Oskeris iškart kviečia atsisėsti ir pailsėti. Šis fotelis turi labai ryškų ir išlenktą dizainą, suteikiantį išskirtines savybes, tokias kaip nepriekaištingai pagaminti medienos dirbiniai, odiniai porankiai ir pagalvėlės. Daugybė detalių ir aukštos kokybės medžiagų naudojimas: oda ir medžio masyvas garantuoja šiuolaikišką ir nesenstantį dizainą.

Namas

Zen Mood

Namas „Zen Mood“ yra konceptualus projektas, kurio pagrindiniai aspektai yra 3 pagrindiniai veiksniai: minimalizmas, pritaikomumas ir estetika. Atskiri segmentai pridedami sukuriant įvairias formas ir paskirtį: namus, biurus ar salonus galima sukurti naudojant du formatus. Kiekvienas modulis suprojektuotas su 3,20 x 6,00 m, išdėstytomis 19 m² plote 01 arba 02 aukštuose. Daugiausia gabenama sunkvežimiais, ją galima pristatyti ir sumontuoti vos per vieną dieną. Tai unikalus, šiuolaikiškas dizainas, sukuriantis paprastas, gyvas ir kūrybingas erdves, įmanomas naudojant švarų ir pramoninį konstruktyvų metodą.