Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
„Wayfinding“ Sistema

Airport Bremen

„Wayfinding“ Sistema Aukšto kontrasto modernus dizainas ir aiški informacija „Hirarchie“ išskiria naująją sistemą. Orientavimo sistema veikia greitai ir teigiamai prisidės prie oro uosto teikiamų paslaugų kokybės. Svarbiausia priemonė naudoti naują šriftą, skiriamąjį rodyklės elementą - skirtingų, didelio kontrasto spalvų įvedimą. Visų pirma tai buvo susiję su funkciniais ir psichologiniais aspektais, tokiais kaip geras matomumas, skaitomumas ir informacijos be kliūčių registravimas. Naudojami nauji aliuminio dėklai su šiuolaikišku, optimizuotu LED apšvietimu. Buvo pridedami ženklų bokštai.

Baseino Baldai

Eva

Baseino Baldai Dizainerio įkvėpimas kilo iš minimalaus dizaino ir naudojimosi juo kaip ramią, bet gaivinančią vonios kambario erdvę. Tai išryškėjo tiriant architektūrines formas ir paprastą geometrinį tūrį. Baseinas gali būti elementas, apibrėžiantis skirtingas erdves aplink, o tuo pačiu ir centrinis taškas į erdvę. Tai labai lengva naudoti, švarus ir patvarus. Yra keletas variantų, tarp jų atskiras, sėdimas ant suoliuko ir montuojamas ant sienos, taip pat viena arba dviguba kriauklė. Spalvų variantai (RAL spalvos) padės integruoti dizainą į erdvę.

Pakavimo Koncepcija

Faberlic Supplements

Pakavimo Koncepcija Šiuolaikiniame pasaulyje žmonės nuolat susiduria su agresyviu išorinių neigiamų veiksnių poveikiu. Bloga ekologija, įtemptas gyvenimo ritmas megapoliuose ar stresuose sukelia padidėjusias kūno apkrovas. Norint normalizuoti ir pagerinti organizmo funkcinę būklę, naudojami papildai. Pagrindine šio projekto metafora tapo asmens savijautos pagerinimo schema, vartojant papildus. Taip pat pagrindinis grafinis elementas pakartoja F raidės formą - pirmąją prekės ženklo raidę.

Namas

Dezanove

Namas Architekto įkvėpimas kilo iš regeneruotos „bateų“ eukalipto medienos. Tai yra midijų gamybos platformos estuarijoje ir yra labai svarbi vietos pramonė Ispanijos „Ria da Arousa“ pramonėje. Šiose platformose naudojama eukalipto mediena, regione yra šio medžio plėtinių. Medienos amžius nėra paslėptas, o skirtingi medienos išoriniai ir vidiniai paviršiai naudojami skirtingiems pojūčiams sukurti. Namas bando pasiskolinti apylinkių tradicijas ir atskleisti jas per istoriją, aprašytą dizaine ir detalizuojant.

Restoranas

Xin Ming Yuen

Restoranas Įėjimas yra kontrastingų medžiagų, konstrukcijų ir spalvų paradas. Priėmimo zona yra ramaus jaukumo erdvė. Palankūs modeliai susiduria su žaismingomis dekoracijomis. Už nugaros yra dinamiška juostos zona ramybėje. Tradiciniai kinų personažo Hui modelio lemputės prideda futurizmo pojūtį. Einant per subtiliai puoštą klozetą ant stogo yra valgomojo zona. Papuošti gėlių, angliavandenių žuvų atvaizdais, reljefiniais vitražų ekranais ir senovės žolininkų Bai Zi spintelėmis - tai vizuali kelionė per laiką ir mados relikvijos.

Prekybinės Patalpos

Portugal Vineyards

Prekybinės Patalpos „Portugal Vineyards“ koncepcinė parduotuvė yra pirmoji fizinė internetinės vyno specialistų įmonės parduotuvė. Šalia bendrovės būstinės esanti, gatve nukreipta ir 90 m2 užimanti parduotuvė susideda iš atviro plano, kuriame nėra pertvarų. Interjeras yra akinamai balta ir minimali erdvė su žiedine apyvarta - balta drobė, kad portugališkas vynas spindėtų ir būtų rodomas. Lentynos yra iškirptos iš sienų, atsižvelgiant į vyno terasas, apie 360 laipsnių įsigyjant mažmeninę prekybą be jokių prekystalių.